مشکل با ابزارک تبلیغات

Parrsa

تازه وارد
سلام

دوستان من اینجا از طریق ابزارک تبلیغات بنری لینک بنر و ادرس رو میزارم بعد ذخیره رو میزنم اما هیچ اتفاقی نمیوفته بنر تو سایت نشون داده نمیشه! مشکل چیه؟

bnr.PNG

caduspro

کاربر عضو
اینگونه قابل بررسی نیست. احتمال دارد مشکل از ابزارک باشد یا موارد دیگر.

می توانید برای قرار دادن بنر تبلیغاتی از افزونه زیر استفاده کنید:

Parrsa

تازه وارد
اینگونه قابل بررسی نیست. احتمال دارد مشکل از ابزارک باشد یا موارد دیگر.

می توانید برای قرار دادن بنر تبلیغاتی از افزونه زیر استفاده کنید:

این افزونه رو هم نصب کردم لینک بنرو میزارم اما باز هیچ اتفاقی نیفتاد .پایین هدر تبلیغ نشون داده نمیشه

caduspro

کاربر عضو
از ابزارک های دیگر استفاده کنید، ابزارک های پیش فرض و هر ابزارک دیگری. اگر ابزارک در جای مربوطه نمایش داده نشد، پس مشکل در فایل header.php می باشد که جایگاه تعریف شده ابزارک را فراخوانی نکرده یا در فراخوانی مشکل وجود دارد

Parrsa

تازه وارد
از ابزارک های دیگر استفاده کنید، ابزارک های پیش فرض و هر ابزارک دیگری. اگر ابزارک در جای مربوطه نمایش داده نشد، پس مشکل در فایل header.php می باشد که جایگاه تعریف شده ابزارک را فراخوانی نکرده یا در فراخوانی مشکل وجود دارد
ابزارک تبلیغات رو تو left sidebar و right sidebar میزارم بنر تبلیغ  نشون داده میشه اما تو ads top siteنشون داده نمیشه.

میخوام مثل این شات اون بنر کانال رو اینجای قالب بزارم

اینم فایل هدر ممنون میشم یکی یه نگاهی به کداش بکنه

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

caduspro

کاربر عضو
Parrsa گفت:
نوشتار اسپم ایجاد نکنید. حرکت کاملن ناپسندی است!!

جایگاه ابزارکی در سربرگ شما موجود نبود. کد زیر را در سربرگ قرار دهید:

<?php dynamic_sidebar( 'ads top site' ); ?>

اگر کد بالا کار نکرد، به جای ads top site آیدی سایدبار را پیدا کنید و به جای آن قرار دهید.

Parrsa

تازه وارد
نوشتار اسپم ایجاد نکنید. حرکت کاملن ناپسندی است!!

جایگاه ابزارکی در سربرگ شما موجود نبود. کد زیر را در سربرگ قرار دهید:

<?php dynamic_sidebar( 'ads top site' ); ?>

اگر کد بالا کار نکرد، به جای ads top site آیدی سایدبار را پیدا کنید و به جای آن قرار دهید.
خیلی ممنونم ازتون دوست عزیز.. کد کار کرد اما یه مشکلی هست

من کد رو اینجا داخل فاید هدر اخرش گزاشتم

اما بنر بالای موزیک های ویژه قرار میگیره

میخوام مثل این دمو قالب بنر پایینش قراره بگیره

و یه سوال دیگه داشتم..واسه من بنر ساده نشون داده میشه چرا اون باکس کوچک نارنجی رنگ تبلیغات واسه من نمایش داده نمیشه همچنین باکس سفید رنگ که مخصوص تبلیغات هست نمایش داده نمیشه.شات زیر رو ببینید متوجه منظورم میشید...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

caduspro

کاربر عضو
موارد مربوط به پوسته شماست. اینکه بنر کجا فراخوانی شود، من کد مربوطه را به شما دادم، هرجا که می خواهید قرار دهید.

اگر برای شما فقط بنر نمایش داده میشه، یعنی استایلی ندارد یا اینکه مشکلی وجود دارد.

بالا