مشکل با ارسال کالا از طریق پست پیشتاز و یا سفارشی

hadsonhornet

تازه وارد
با سلام .

امروز خیلی وقت گذاشتم سر این موضوع اما نشد راهی پیدا کنم

دو نوع افزونه هست واسه ارسال کالا که یکیش به صورت دستیه

اول اون که به صورت دستیه ایا امکانش هست دو کلاس باربری برای یه فایل تعریف کنیم که مشتری بتونه از بین پست پیشتاز و سفارشی یکی و انتخاب کنه

دوم افزونه ی دیگری هست که رایگانه و اتوماتیک حساب میکنه من هرکاری کردم نشد قیمت ها را ثابت محاسبه میکنه ؟

کسی میتونه کمکم کنه؟

98cell.ir

کاربر عضو

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

پس دیگه راهی نداریم اگراینا اونی نبودن ک میخواستین...

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

الان مطمئن شدم شما اصلا این ویدئو رو نگاهم نکردید لطفا زحمات سایر عزیزان را با نگاه سطحی خراب نکنید دقیقا بنده پس از مشکل شما همین ویدئو رو نگاه کردم و دیدم که امکان نصب تا بی نهایت روش پستی وجود داره چگونه شما هنوز مشکلتون برطرف نشده در تعجبم

درست نگاه کردن باعث پیشرفت است {سخنی گرانمایه از جاویدان :redfadce: }

موفق باشید

hadsonhornet

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

الان مطمئن شدم شما اصلا این ویدئو رو نگاهم نکردید لطفا زحمات سایر عزیزان را با نگاه سطحی خراب نکنید دقیقا بنده پس از مشکل شما همین ویدئو رو نگاه کردم و دیدم که امکان نصب تا بی نهایت روش پستی وجود داره چگونه شما هنوز مشکلتون برطرف نشده در تعجبم

درست نگاه کردن باعث پیشرفت است {سخنی گرانمایه از جاویدان :redfadce: }

موفق باشید
بله حق با شماست بی نهایت رروش پستی قابل تعریف هست اما هنگام اضافه کردن محصول فقط قابلیت انتخاب یک کلاس باربری وجود دارد نمیشه هم پست پیشتاز و انتخاب کنیم هم پست سفارشی که کاربر بتونه خودش از طریق رادیو باتن انتخاب کنه

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

این افزونه رو تست کنید مخزن وردپرس

اتوماتیک محاسبه میکنه هر دو تا پست سفارشی و پیشتاز رو میزنه تو کنار قیمت  کلا شهرها رو هم محاسبه میکنه یه شرکت ایرانی نوشته یکم ایراد داره ولی بهشون باید اطلاع داد بشه 

دوستانی که  می تونند ایراد رو برطرف کنند این افزونه تا الان که من دیدم خیلی خوب بود

لطفا اگر ایرادی رو دیدید اینجا بنویسید دوستان شاید بتونن ضمن رفع این افزونه یه نویسنده در بهبودش کمک کنند.

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا