مشکل با اسکریپت فرم سازmachform

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
باسلام

من اسکریپتmachformنصب کردم فرمی ساختم چندتا مشکل داره راهنمایی کنید

1-چطور بایددکمه ارسال وریست براش تعریف کرد؟

2-اطلاعات کاربربه ایمیل میره یا اینکه میاد تودیتابیس(قسمت ورودیها

3-فیلدهای ساخته شده هم چپ چین شده و هم برای تایپ کردن نشانه گر سمت چپ قرار میگیره چطور باید راست چین کرد؟

4-وقتی فرم نمایش میده خطاهای زیر میاد

خطایی که بالای فرم نمایش میده

کد:
[B]Warning[/B]:  Cannot modify header information - headers already sent  by (output started at  /home/masoomin/public_html/formsaz/includes/view-functions.php:1) in [B]/home/masoomin/public_html/formsaz/embed.php[/B]  on line [B]94[/B]
خطایی که زیر فرم میاد

کد:
[B]Error![/B] You have enabled CAPTCHA but no API key available. 

To  use CAPTCHA you must get an API key from [URL="http://recaptcha.net/api/getkey?domain=14masoomin.com&app=MachForm"]http://recaptcha.net/api/getkey[/URL]

After  getting the API key, save them into your [B]config.php[/B] file.
ممنون

saeed2000

تازه وارد
سلام

دوست عزيز آدرس سايتتون رو بديد تا ايراد اول رو براتون چك كنم و در مورد ايراد دوم هم با عرض كنم كه شما براي استفاده از كد امنيتي در فرم هاتون در سايت يك كد دريافت كنيد و بعد كد رو توي فايل config.php در خط مربوط به خودش وارد كنيد كه بتونيد از اين امكان استفاده كنيد.

jing

کاربر عضو
سلام دوست عزيز آدرس سايتتون رو بديد تا ايراد اول رو براتون چك كنم و در مورد ايراد دوم هم با عرض كنم كه شما براي استفاده از كد امنيتي در فرم هاتون در سايت يك كد دريافت كنيد و بعد كد رو توي فايل config.php در خط مربوط به خودش وارد كنيد كه بتونيد از اين امكان استفاده كنيد.
خیلی ممنون کدرا گرفتم الان خطای پایین فرم دیگه نیستش ولی بقیه موارد بقوت خودش باقیست...اگر زحمتش بکشین ممنونم میشم

لینک فرم

کد:
http://www.14masoomin.com/?page_id=1011

saeed2000

تازه وارد
خواهش مي كنم

فايل پيوست رو دانلود كنيد و در پوشه Data و فايل مربوط به فرم خودتون جايگزين فايل قبلي كنيد تا فرمتون درست بشه و همينطور تمام اطلاعاتي رو كه كاربران وارد مي كنند در ديتابيس ذخيره ميشه.

تا چند وقت ديگه فارسي شده كامل اين سيستم رو براي دانلود قرار ميدهم.

پیوست‌ها

• view.zip
    3.1 کیلوبایت · بازدیدها: 22

jing

کاربر عضو
خیلی ممنون سعیدآقا حالا راست چین درست شده ولی خطای زیر بالای فرم هستش

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/masoomin/public_html/formsaz/includes/view-functions.php:1) in /home/masoomin/public_html/formsaz/embed.php on line 55
وهمچنین:

+ اطلاعات ارسال نمیکنه؟

+چطور بایددکمه ارسال وریست براش تعریف کرد؟

ممنونم

saeed2000

تازه وارد
سلام ببخشيد من چند روزي نبودم

شما از چه مرور گري استفاده مي كنيد؟

jing

کاربر عضو
سلام...خواهش میکنم

بیشتر ازff گاهی هم ازie

ولی کابران سایت بیشتر ازie

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
charset سایت رو ویرایش نکردی؟ یعنی utf-8 و...؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
یعنی encoding صفحه رو با یک نرم افزار ویرایشگر تغییر ندادی؟ که utf-8 کنی؟

jing

کاربر عضو
خود اسکریپت دوتا فایل ایندکس داره:

index.css

index.phpفایل ایندکس پی اچ پی تنظیم شده روی utf-8 ولی من یادم نیست که دستکاری کرده باشم احتمالا خودش اینجوری بوده... ولی تواصل فرم دست نبردم فقط کدی که داده گذاشتم توصفحه.همین

بالا