مشکل با افزونه Frontend Publishing

ALi.Reza

کاربر عضو
سلام

من این افزونه رو از مخزن نصب و تست کردم(چندبار)

همش موقع ارسال پست پیغام خطا میده که عنوان یا متن یا غیره کوتاه یا مقدارش بیشتره!

لطفا تست کنید ببینید مشکل از افزونه هست یا من!!

ALi.Reza

کاربر عضو
از مخزن وردپرس سه سوت نصب و تست کنید همین! سپاس/

.exe

کاربر عضو
سلام ؛

این پلاگین فقط با کاراکتر های انگلیسی بدون مشکل کار می کنه، یعنی وقتی انگلیسی عنوان ، متن و ... رو بنویسید مشکلی نیست و ارسال انجام می شه.

(حواستون باشه حداقل و حداکثری کاراکترها برای فیلدهای مختلف که تو بخش تنظیمات این افزونه وارد کردید رو رعایت کنید. )

یه سری تغییر توی سورس همین پلاگین انجام دادم، الان دیگه فارسی هم می تونید بنویسید و با موفقیت ارسال کنید.

تست کردم مشکلی ندیدم اگه مشکلی دیدید بگید. از لینک زیر دانلود کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALi.Reza

کاربر عضو
سلام ؛این پلاگین فقط با کاراکتر های انگلیسی بدون مشکل کار می کنه، یعنی وقتی انگلیسی عنوان ، متن و ... رو بنویسید مشکلی نیست و ارسال انجام می شه.

(حواستون باشه حداقل و حداکثری کاراکترها برای فیلدهای مختلف که تو بخش تنظیمات این افزونه وارد کردید رو رعایت کنید. )

یه سری تغییر توی سورس همین پلاگین انجام دادم، الان دیگه فارسی هم می تونید بنویسید و با موفقیت ارسال کنید.

تست کردم مشکلی ندیدم اگه مشکلی دیدید بگید. از لینک زیر دانلود کنید.

بعد از نصب و فعال سازی:

افزونه هنگام فعال شدن٬ 3 نویسه از یک خروجی غیرمنتظره تولید کرد. اگر با پیغام خطای “headers already sent”٬ مشکلات مربوط به خوراک و یا مسائل دیگر مواجه شدید سعی کنید افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فایل های php رو باز کن و با ادیتور notepad++ انکودینگ رو روی utf-8 without bom بزار

بالا