مشکل با انتقال از لوکال به هاست

• نویسنده موضوع twitfa
  • تاریخ شروع

twitfa

کاربر عضو
دروود بر شما دوستان

من قالب Be Muffin group رو نصب کردم همه چیزش اوکی اما یه مشکل بزرگی داره تو انجمن خودشم گشتم راه کاری که داده بود کارم رو راه ندانخت .

اونم وقتی هستش که دامنه عوض میشه حالا چه بخواهی از لوکال به هاست یا به یه دامنه دیگه که مشکل اصلی اینه که من با اینکه از بانک اطلاعاتی ریپلایس کردم ، حتی با پلاگین های مختلف بانک اطلاعات رو درست کردم ، باز هم عکس ها و تصاویر از لینک قبلی خونده میشه .

حتی بانک اطلاعاتی رو دستی دانلود کردمم نگاه کردم توش نبود نمی دونم از کجا داره خونده میشه این فایل ها که داره لینک قبلی رو میخونه

حسـام

کاربر عضو
توی دیتا بیس توی یکی از تیبل ها اسم سایت هست اونو باید عوض کنید

اگر پیدا نکردید بگید من براتون پیدا کنم

---------------------------------------------اپدیت

تیبل wp_options

قسمت siteurl و home  و باید عوض کنید و آدرس جدید بدید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
وارد phpmyadmin بشین و دیتابیسی رو که وردپرس روش نصبه انتخاب کنین :

بالای صفحه چند تا دکمه داره . روی دکمه SQL بزنید و دستور زیر رو توش بنویسید و دکمه GO رو بزنین .

بجای ghabli آدرس دامنه قبلی و بجای badi آدرس دامنه بدی رو بذار .

کد:
UPDATE wp_posts SET guid = replace(guid, 'ghabli.ir/wp-content/uploads','badi.ir/wp-content/uploads');UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'ghabli.ir/wp-content/uploads', 'badi.ir/wp-content/uploads');UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'ghabli.ir/wp-content/uploads','badi.ir/wp-content/uploads');

twitfa

کاربر عضو
وارد phpmyadmin بشین و دیتابیسی رو که وردپرس روش نصبه انتخاب کنین :

بالای صفحه چند تا دکمه داره . روی دکمه SQL بزنید و دستور زیر رو توش بنویسید و دکمه GO رو بزنین .

بجای ghabli آدرس دامنه قبلی و بجای badi آدرس دامنه بدی رو بذار .

UPDATE wp_posts SET guid = replace(guid, 'ghabli.ir/wp-content/uploads','badi.ir/wp-content/uploads');UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'ghabli.ir/wp-content/uploads', 'badi.ir/wp-content/uploads');UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'ghabli.ir/wp-content/uploads','badi.ir/wp-content/uploads');
دروود بر شما

ممنون که پاسخ دادید ،

اما تست کردم بازم نشد !!! متاسفانه می گم دیتا بیس رو دارم زیر و رو می کنم انگار تو دیتابیس نیستش !!!!!

صفحات خالی هستتند داخله دیتا بیس قالب Be داره از پنل مدیریت صفحات muffin group ,استفاده می کنه که نمی دونم اطلاعات صفحه رو کجاش داره ذخیره می کنه !!!!

مشکل اینه که فقط تصاویر و عکس ها اون صفحات از لینک قبلی لود میشن ، یعنی همه چیز همه جا اوکی هستش

حتی دستور replace دیتا بیس رو مستقیمم از داخل کنسول MySQL هم زدم اما بازم جواب نداد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ادرس سایت میدی بررسی کنیم؟

twitfa

کاربر عضو
ادرس سایت میدی بررسی کنیم؟
دروود بر شما

خدمت شما

نگاه کنید تصاویر داره از ادرس :

خونده میشه کاریشم نمی تونم بکنم ، یه عکس لود میشه که دستی ادرسش رو از داخل پست اوکی کردم .

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
خیلی عجیبه که توی دیتابیس چیزی نیست.

برای اخرین تست ، اینو نصب کن

بالا