مشکل با برنامه visual composer

arezooki

تازه وارد
سلام

من از یک قالب خریداری شده استفاده میکنم با توجه به اینکه روی اون قالب visual composer4.2 نصب بود و من نیاز به ورژن جدیدتر این افزونه داشتم . حالا از سایت به طور کل افزونرو پاک میکنم و مجددا بارگزاری میکنم اما باز هم همان امکانات ورژن قدیمی نمایان میشود و در قسمت about افزونه شماره ورژن را ورژن جدید نشان میدهد اما محتویات تغییر نمیکند لطفا راهنمایی کنید

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام. منظورتون چه امکاناتی هست که الان انتظار دارید باشند ولی نیستند؟

اگر افزونه هایی مث کش لایت اسپید دارید یه بار purge کنید.

arezooki

تازه وارد
سایتی که در حال طراحی هستم یک سایت اژانس مسافرتی من برای تنظیمات قسمت post grid نیاز به تنظیمات بیشتر در این بخش دارم که روی ورژن های قبلی ویژوال این امکان وجود نداره و مسئله اینجاست که زمانی که قالب رو چیز دیگه ای تنظیم میکنم محتویات ویژوال جدید نمایان میشه و زمانی که دوباره قالب اصلیرو رو اجرا میکنم مجددا به حالت ورژن قبل بر میگرده من میخوام بتونم روی قالب خودم ورژن جدید رو داشته باشم نه قالب دیگه ای اما متاسفانه هم از طریق cpanel و هم از طریق خود سایت وقتی پاک کردم و مجددا بارگزاری کردم باز هم همان ورژن قبلی نشان داده میشود.

افزونه ای که فرمودیدچطور کار میکنه و چه کاری انجام میده ؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Qalekhani

قلعه‌خانی
خب گاهاً هستند پوسته هایی که برخی از قابلیتهای ویژوال کامپوزر رو می بندند. مثلاً اگر اشتباه نکنم قالب زفایر اینطوری هست.

ما هر نسخه ای از ویژوال کامپوزر ریختیم، باز هم برخی قابلیتهاش باز نشد.

افزونه ای که گفتم برای وب سرور لایت اسپید هست که روی سایتهای وردپرسی نصب میشه و محتویات رو کش میکنه تا سریعتر لود شن.

arezooki

تازه وارد
سلام یعنی هیچ راهی وجود نداره که این قفل رو بشه شکست ؟؟؟؟

من خیلی احتیاج دارم به این تنظیمات روی همین قالب

بالا