مشکل با تصویر بند انگشتی قالب

alihesari

کاربر عضو
من از قالب برای فروشگاهم دارم استفاده میکنم و در حال راست چین و فارسی سازیش هستم. ولی تصاویر بند انگشتی رو نتونستم هم اندازه تصاویر بند انگشتی دمو قالب کنم! راهنمایی

آدرس فروشگاه: firstgift.ir

دمو:

Black_Sky

کاربر عضو
راه های زیادی هست برای اینکار:

1-تعریف یک کلاس برای تصاویر شاخص و تعریف طول و عرض در css

2-میتونید با آموزش زیر محدودیت بدید:

کد فانکشن:

کد:
if (function_exists('add_image_size')){
add_image_size( 'first-thumb', 300, 255, true);
add_image_size( 'secound-thumb', 400, 300, true);
add_image_size( 'third-thumb', 125, 125, true);
}
فراخانی نمونه:

کد:
<?php the_post_thumbnail('first-thumb'); ?>

alihesari

کاربر عضو
خب مشکل اینجاس من این قالب رو دانلود کردم و دموی این قالب تصاویر بزرگتره ولی رو سایت من خیر! قالب که دست کاری نشده! پس مشکل از فانکشن و css نیست مسلما.... حالا مشکل از کجاس نمیدونم...دوستان اگه میدونن بگن؟

alifiresoft

کاربر عضو
این قالب فارسی شده قبلا. :

alihesari

کاربر عضو
1-آدرس سایت

2-آدرس فایل دانلود شده

فایل رو از این پست دانلود کردم:

آدرس سایت در پست اول ذکر شد:

این دستوراتی که شما گفتی برای ووکامرس هم از همین توابع برای فراخوانی عکس محصولات استفاده میشه؟؟!؟ چون قالب Blog هم داره... پس باید یه فرقی بین تابع فراخوانی عکس محصولات تصویر پست ها وجود داشته باشه! درسته؟؟

در ضمن شما گفته بودید با CSS سایز تصاویر رو تغییر بدم! این کار کیفیت تصویر رو کاهش میده.

این قالب فارسی شده قبلا. :

بله درسته من اول از نسخه فارسی شدش استفاده کردم! اما مشکل داشتم با قالب(در تنظیمات قالب اگر تغییری ایجاد میکردم محصولات نمایش داده نمیشدن! که برای حل مشکل تاپیک زدم اما پاسخی نبود!) برای همین از نسخه اصلی استفاده کردم که مشکل نسخه فارسی رو نداشت. و خودم در حال فارسی سازیش هستم.

فقط یه سوال و درخواست راهنمایی: برای اینکه قالب از فایل ترجمه استفاده کنه چه کدی رو دقیقا در کدوم فایل قرار بدم؟؟؟قالب پیشچیدس!!

اینم یه فروشگاه دیگه که سایز تصاویر محصولاتش از دموی قالب کوچیکتره:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

alihesari

کاربر عضو
دوستان کسی جوابی راه حلی نداره!؟ من از بخش تنظیمات وردپرس هم سایز تصاویر بندانگشتی رو تغییر دادم اما در قالب تغییر نکرد! و مثل دمو نشد!

بالا