مشکل با درگاه بانک ملت

msh1362

تازه وارد
سلام و خسته نباشید

من درگاه بانک ملت رو برای Edd بروی سایت دارم که بدون مشکل استفاده میکنم

با کمک جناب آقای ابراهیمی درگاه بانک ملت رو بروی کامرس نیز راه اندازی کردم و مشخصات بانک رو پرنمودم همه چی کامل هست

حتی برگه های سبد خرید و پرداخت رو در تنظیمات وارد کردم

مشکل اینجاست که وقتی در قسمت سبد خرید و بعد از پرنمودن مشخصات و آدرس و انتخاب درگاه بانک ملت بروی انجام خرید کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افتد و حتی با انتخاب گزینه انتقال مستقیم بانکی سبد خرید خالی شده و پیغام سبد خرید شما خالی است روبرو میشوم

قالب سایت من انفلود میباشد

لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قالب سایت رو عوض کنید

همچنین افزونه های نامربوط رو غیر فعال کنید و تست بگیرید

msh1362

تازه وارد
ممنون از پاسخ تون، تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم درگاه اجرا شد

متاسفانه در سایت من درگاه بانک ملت با افزونه WordPress SEO مشکل دارد و تازمانی که WordPress SEO فعال باشد درگاه کار نمی کند

لطفا راهنماییی بفرمایید چکاری می توان انجام داد

با تشکر

Goback

کاربر عضو
باید بدید یکی از متخصصین همین انجمن بررسی کنه تو حالت دیباگ ، اینجوری نمیشه گفت

msh1362

تازه وارد
ممنون از پاسختون

لطفا کدام از متخصصین این انجمن میتونه کمک کنه و مشکل ناسازگاری درگاه بانک ملت با

WordPress

SEO رو برطرف کنه

با تشکر

Goback

کاربر عضو
تا امشب می تونید مشکل و اطلاعات هاستتونو اینجا بذارید تا با دریافت هزینه رسیدگی بشه:

msh1362

تازه وارد
با سلام، هیچ کسی از متخصصین نمی تونند کمک کنند و مشکل ناسازگاری رو برطرف کنند

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام ...

ابراهیمی هستم ... شما افزونه Wordpress Seo Yoast رو به دلخواه تنظیم کردید یا از مرجع بخصوصی انجام دادید .... در ضمن هزینه عودت داده شد ...

msh1362

تازه وارد
جناب آقای ابراهیمی سلام، قابلی نداشت ، ممنون، از مرجع خاصی بود که طبق اون تنظیماتی که گفته بودند تنظیم کردم

hannanstd.ir

این افزونه سئو یک قسمت هم داره که مربوط به پست تایپ ها هست و ووکامرس هم یک پست تایپ هست ... احتمال میدم مربوط به کانفیگ همون قسمت باشه ..

msh1362

تازه وارد
جناب آقای ابراهیمی چیکار میشه کرد

- - - Updated - - -

از تنظیمات سئو یه خروجی گرفتم و بازگردانی تنظیمات اولیه رو زدم مشکل برطرف شد ، الان چطور میتونم متوجه بشم که کدوم قسمت باعث این مشکل شده و دوباره تنظیمات رو انجام بدم

hannanstd.ir

احتمالا او مرجعی که از روش تنظیمات رو پیروی کردید ... درست تنظیمات رو ست نکرده بوده ...

به نظر بنده از اون تنظیمات استفاده نکنید و از سایت های معتبر خارجی استفاده کنید زیرا سایتهای ایرانی اکثرا فقط ترجمه هستند و قدیمی ...

- - - Updated - - -

البته به نظرم سایت زیر منبع خوبی باشه ...

msh1362

تازه وارد
خیلی ممنون جناب آقای ابراهیمی ، تنظیمات رو انجام میدم نتیجه رو اعلام میکنم

Goback

کاربر عضو
با سلام، هیچ کسی از متخصصین نمی تونند کمک کنند و مشکل ناسازگاری رو برطرف کنند
علت بحث هزینه اینه که مشکل شما معلوم نیست از کجا باشه و باید بررسی بشه،برای این کار یا باید بدید یکی براتون بررسی کنه یا منتظر باشید کسی که مشکل مشابه داشته بیاد راهنمایی کنه.

msh1362

تازه وارد
جناب آقای ابراهیمی طبق تنظیماتی که فرمودید انجام شد و مشکل برطرف گردید

با تشکر از راهنمایی تون

بالا