مشکل با فارسی ساز 2.1.1 ووکامرس

hamid_00a

کاربر عضو
من یه اشتباه کردم بروز رسانی کردم به 2.1.5 کلا همچی ریخت بهم مجبور شدم پاک کنم 2.1.1 رو نصب کنم فارسی سازشو که نصب میکنم میخوام فعال کنم میگه به دلیل مشکل جدی فعال نمیشه

جطوری باید بک اپ بگیرم از نسخه قبل این؟

الان تیکت زدم به پشتیبانی هاست که ریستور کنه ، الان چطوری من باید بروز کنم که مشکلی برای فایلا ها یا اون لینکایی که میفروشم بوجد نیاد و لینک ها بمونن

IAMIR

کاربر عضو
نسخه فارس یساز قبلی را پاک کن و نسخه 2.1.5 هم پاکن .

تا برطرف بشه .

ولی فارسی ساز با 2.15 تست شده . مشکلی ندارد .

تداخل افزونه ها هست . که شما دو بار یک افزونه را نصب کردی .

hamid_00a

کاربر عضو
نسخه فارس یساز قبلی را پاک کن و نسخه 2.1.5 هم پاکن .تا برطرف بشه .

ولی فارسی ساز با 2.15 تست شده . مشکلی ندارد .

تداخل افزونه ها هست . که شما دو بار یک افزونه را نصب کردی .
من قبلا از نسخه ای استفاده میکردم که خودش فارسی بود فارسی ساز نداشت

من اول 2.1.5 رو با خود وردپرس بروز کردم دیدم انگلیسی هست فارسی ساز نصب نشد

اومدم پاکش کردم نسخه 2.1.1 رو از سایت ووکامرس داناود کردم دیدم اونم انگلیسی هست فارسی سازشم نصب کردم که دیدم فعال نمیشه

amirkashani

کاربر عضو
عزیز دل افزونه ریال رو پاک کن و سپس فارسی ساز رو فعال کن مشکلت برطرف میشه

hamid_00a

کاربر عضو
شما اینو نگفتین :دی الان اوکی شد ولی لینک مربوط به مخصولات دانلودی نیست صفحه محصول 404 Not Found میده چطوری باید بک اپ بگیرم چون هنوز ریستور نکردم

بعد چرا موقع بروز رسانی افزونه این اخطار رو میده؟

Warning: یک خطای غیرمنتظره رخ داد. ممکن است مشکل از WordPress.org یا تنظیمات سرویس*دهنده شما باشد. اگر کماکان این مشکلات ادامه داشت، لطفا سری به بزنید. (WordPress could not establish a secure connection to WordPress.org. Please contact your server administrator.) in /home/parsisit/public_html/wp-includes/update.php on line 120

همه*ی به*روزرسانی*ها انجام شدند.

hamid_00a

کاربر عضو
الان هر کار میکنم صفحاتم باز نمیشن 404 Not Found میدن افزونه هارو هم غیر فعال کردم بازم نشد

hamid_00a

کاربر عضو

مشکل حل شد فقط بگین چطوری بک آپ بگیرم از افزونه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
منظور از افزونه چیه؟ پوشه افزونه که در مسیر plugins هست

اگر منظورت اطلاعاتش هست. داخل دیتابیس هست. از کلش بک اپ بگیر

hamid_00a

کاربر عضو
من اپدیت کردم ولی الان لینکای که برا فروش گذاشته بودم نیستن برگه ها مشکل پیدا کردن

هاست ایران پشتیبانیش خیلی ضعیفه دیشب تیکت زدم ریستور کنن هنوز خبری ازشو نیست ریستور کنن

من فروشگاهم رو سایتم هست یعنی دیتابیس جداگانه نداره قالب خودش از ووکامرس پشتیبانی میکنه ولی با توجه به اینکه اطلاعات دیتابیس رو دست نزدم بعد از بروز رسانی البته افزونه رو پاک هم کردم مجدد نصب کردم ، بروزم بصورت اتوماتیک کردم بازم اطلاعات قبلی رو بر نگردوند

الان من بروز شده افزونه رو دیدم قبلا تو جایگاش جایی که محصولت دانلودی لینک رو کپی میکردی تو اون کادر ولی الان دیگه نمیشه فقط انتخاب فایل داره

بالا