مشکل با ووکامرس

siamak_may

تازه وارد
سلام و خسته نباشید 

دوستان من از ووکامرس برای فروشگاه دانلود فایل استفاده کردم شاید بگید که edd استفاده میکردی بهتر بود ولی الان کلی فایل گذاشتم و دیگه نمیشه کاریش کرد 

و اما مشکل من 

اوایل همه چی درست بود بعد پرداخت لینک رو نشون میداد و تموم ولی الان بعد پرداخت لینک دانلود رو نشون نمیده وریدارکت میکنه به صفحه اصلی سایت از پوسته ادرنالین استفاده میکنم 

اینم ادرس سایت 

و مشکل دوم هم در رابطه با ووکامرس اینه که ایمیل هایی که میفرسته لینک دانلود توشون نیست یعنی جلوش خالیه و اگه تو یه متی مثلا لینک باشه اون مثل لینک بالا نیس که روش کلیک بشه و صفحه جدید باز بشه 

مثلا حتی وقتی برای درخواست پسورد ایمیل میفرسته میگه روی لینک زیر کلیک کنید فقط یه متن ساده هست لینک کار نمیکنه 

ممنون میشم که راهنمایی کنید چند روزه بد جور موندم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قالبت رو عوض کن لطفا...

و نتیجه رو بگو

siamak_may

تازه وارد
قالبت رو عوض کن لطفا...

و نتیجه رو بگو
سلام وخسته نباشید ممنون که پاسخ دادید با تغیر افزونه بانک مشکل اول رفع شد ولی مشکل ایمیل همچنان پا برجاست 

حقیقتش من هم دوست دارم قالبم رو عوض کنم ولی با تغییر قالب سایت از کار می افته و انواع ارور ها میار از فانکشن تا ایندکس و غیره ممنون میشم یکم کمکم بفرمایید تا مشکلم حل بشه

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
خب پس برای مشکل اول ، مشخص شد مربوط به قالبه و باید عوض شه

برای مشکل عدم ارسال ایمیل مربوط به دو مورده.

1. هاست مورد داره

2. توی تنظیمات سایتتون ایمیل یاهو وارد کردید...

siamak_may

تازه وارد
خب پس برای مشکل اول ، مشخص شد مربوط به قالبه و باید عوض شه

برای مشکل عدم ارسال ایمیل مربوط به دو مورده.

1. هاست مورد داره

2. توی تنظیمات سایتتون ایمیل یاهو وارد کردید...
سلام و تشکر نه از اینها نیست 

ایمیل ارسال میشه ولی مشکلی که هست اینه که تو ایمیلهای ارسالی لینکی نمیره اصولا باید لینک محصول ارسالی رو بفرسته املا یه فاکتور میفرسته زیرش هم مینویسه لینک دانلود محصول ولی لینکی نیست توش و اینکه در کل از ظاهر ایمیلش خوشم نمیاد چطور میشه تغیرش داد آموزش جامعی در این مورد سراغ ندارید 

internet

تازه وارد
فکر کنم این دوستمون یه افزونه کش نصب کرده برای همین هست که مشکل دارید برای تغییر قالب و ...

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

اگر قالبو از جایی خریدین ک البته رایگان هست ولی اگر از جایی خریدین یا دانلود کردین درخواست پشتیبانی به ارائه دهنده بدین

زمان تکمیل سفارش دسترسی دانلود به مشتری داده شده؟

توی تنزیمات بخش محصولات دانلودی کامل کردید؟

:-"

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا