مشکل با url در ورد پرس(404 شدن)

ali320m

تازه وارد
سلام

مدتی است با مشکل لینک های شکسته مواجه شدم به طوریکه کلا 60 مطلب دارم و حدود 800 لینک شکسته!

من از عبارات فارسی در URL استفده میکنم و قالب صحیفه به همراه پلاگین وردپرس سئو.

اما نکته عجیب اینجاست وقتی روی لینک شکسته کلیک میکنم در حالی با صفحه 404 مواجه میشم که که آدرس فارسی به درستی در آدرس بار نمایش داده میشود.

مثلا با رفتن به آدرس لینک شکسته زیر دسته ای با نام امنیتی را نشان میدهد:

در حالی با صفحه 404 مواجه میشود که در همان صفحه و قسمت دسته بندی با کلیک بر روی امنیتی صفحه مورد نظر با همان آدرس به درستی باز میشود!

این مسئله ضربه زیادی به سئو می زند و بسیار هم ناراحت کننده است.من تازه به وردپرس مهاجرت کردم.در مویبل تایپ هیچ مشکلی با url فارسی نداشتم و به خوبی هم نمایش داده میشد.

مشکل از قالب یا پلاگین سئو نیست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی

ali320m

تازه وارد
یعنی راهی نیست که بدون مشکل کلمه category رو حذف کرد و نام فارسی داشت؟

حالا من این تنظیم رو به حالت اولیه برگردوندم تکلیف لینک های شکسته چی میشه باید ریدایرکت شن؟

hannanstd.ir

خودم چندین روش برای حذف اون category رو تست کردم . از طریق افزونه های متعدد و حتی از طریق فانکشن ها و ...

همه روی نامک های فارسی همین مشکل رو دارند .

چاره ای پیدا نکردم

چون این مشکل فقط برای دسته ها هستند ، اگه تعداد دسته هات کم هستند از طریق گوگل وبمستر جهت اصلاحشون اقدام کن .

alirezajalilii

تازه وارد
سلام

{عذر میخوام ربطی به پست نداره اما ممنون میشم جواب بدین}

من برای تست و آزمایش وردپرس رو روی یک هاست رایگان راه اندازی کردم اما نمیدونم کدوم قسمت کارم اشتباست که آدرس سایت من فقط اینطوری باز میشه :/

که اگه آدرس بزنم سایت باز نمیشه و فقط یک پوشه میاره که نوشته wordpress

اون wordpreee/ رو چطور باید حذف کنم :///

saeedpersian

کاربر عضو
سلام {عذر میخوام ربطی به پست نداره اما ممنون میشم جواب بدین}

من برای تست و آزمایش وردپرس رو روی یک هاست رایگان راه اندازی کردم اما نمیدونم کدوم قسمت کارم اشتباست که آدرس سایت من فقط اینطوری باز میشه :/

که اگه آدرس بزنم سایت باز نمیشه و فقط یک پوشه میاره که نوشته wordpress

اون wordpreee/ رو چطور باید حذف کنم :///
از هاست محتويات پوشه ي wordpress رو به روت داريركتوري (همونجايي كه پوشه ي wordpress هست) انتقال بديد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

alirezajalilii

تازه وارد
از هاست محتويات پوشه ي wordpress رو به روت داريركتوري (همونجايي كه پوشه ي wordpress هست) انتقال بديد.
دقیقا منم همین کارو کردم، بعد که انتقال میدم سایت از کار میفته.

گفتم پس بیام محتویات پوشه وردپرس رو آپلود کنم اما هاستم فقط زیپ آپلود میکنه... :/

حالا که آدرسو میزنم چنین ارروی میده:

Warning: require_once(/home/u412450205/public_html/wp-includes/load.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u412450205/public_html/wp-load.php on line 41 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/u412450205/public_html/wp-includes/load.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u412450205/public_html/wp-load.php on line 41

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saeedpersian

کاربر عضو
دقیقا منم همین کارو کردم، بعد که انتقال میدم سایت از کار میفته.گفتم پس بیام محتویات پوشه وردپرس رو آپلود کنم اما هاستم فقط زیپ آپلود میکنه... :/

حالا که آدرسو میزنم چنین ارروی میده:

Warning: require_once(/home/u412450205/public_html/wp-includes/load.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u412450205/public_html/wp-load.php on line 41 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/u412450205/public_html/wp-includes/load.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u412450205/public_html/wp-load.php on line 41
چون بايد اين كار رو قبل از نصب وردپرس انجام ميدادين.

هاست رو خالي كنيد - دوباره فايل رو آپ كنيد - از حالت زيپ خارج كنيد - محتويات پوشه ي wordpress رو به روت دايركتوري انتقال بدين - پوشه wordpressكه ديگه استفاده اي نداره رو پاك كنيد و ... بعد مراحل نصب وردپرس را انجام دهيد.(كانفيگ و...)

اگر نتونستيد (كه حتما بايد بشه) جستجو كنيد. قبلا مطرح شده. يا يك تاپيك جداگانه ايجاد و از ارسال هاي مشكلات خود در تاپيك ديگران خودداري كنيد. تاپيك مردم رو بهم زديم. با عرض معذرت از استارتر

ali320m

تازه وارد
خودم چندین روش برای حذف اون category رو تست کردم . از طریق افزونه های متعدد و حتی از طریق فانکشن ها و ... همه روی نامک های فارسی همین مشکل رو دارند .

چاره ای پیدا نکردم

چون این مشکل فقط برای دسته ها هستند ، اگه تعداد دسته هات کم هستند از طریق گوگل وبمستر جهت اصلاحشون اقدام کن .
از خیر حذف category گذشتم فقط چطور میشه به صورت عمده آدرس ها رو تغییر داد؟مثلا من قبلا از یک قالب پیوند یکتا استفاده میکردم حالا عوض کردم طوریکه با حذف یه پارامتر میشه به فرمت جدید رسید.(یه اسمی هم داشت که توش 301 بود فکر کنم با استفاده از .htaccess بود اگه میدونید چطوری ممنون میشم راهنمایی کنید)

hannanstd.ir

از خیر حذف category گذشتم فقط چطور میشه به صورت عمده آدرس ها رو تغییر داد؟مثلا من قبلا از یک قالب پیوند یکتا استفاده میکردم حالا عوض کردم طوریکه با حذف یه پارامتر میشه به فرمت جدید رسید.(یه اسمی هم داشت که توش 301 بود فکر کنم با استفاده از .htaccess بود اگه میدونید چطوری ممنون میشم راهنمایی کنید)
تا اونجا که من خبر دارم بعد تغییر پیوندهای یکتا وردپرس خودش اتوماتیک کارها رو انجام میده بهر حال :

خودم ور نرفتم ولی تو لینک زیر ملت یه صحبتهایی در همین پیرامون داشتند :

یه افزونه هایی هم هست :

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا