مشکل بعد از اضافه کردن دامنه جدید به هاست

amin704

کاربر عضو
سلام

من چند وقت پیش یه دامنه جدید رو به هاستم اضافه کردم و دامنه قبلی رو از خوده کنترل پنل دامین حذف کردم.......... بعد ازون دیتا بیس رو هم اپ دیت کردم....... ولی الان یه مشکلی دارم ...... وقتی روی گزینه ادامه مطلب پست هام کلیک میکنم به ادرس همون دامنه قبلی که حذف شده میره ........ چیکار باید بکنم؟ البته وقتی ادرسو دستی مینویسم درست میره........ در ضمن ممکنه من هر هفته یا دو هفته نیاز داشته باشم که به خاطر دلایلی اینکارو بکنم.............کمک کنید لطفا

mahdiali35

کاربر عضو
سلاممن چند وقت پیش یه دامنه جدید رو به هاستم اضافه کردم و دامنه قبلی رو از خوده کنترل پنل دامین حذف کردم.......... بعد ازون دیتا بیس رو هم اپ دیت کردم....... ولی الان یه مشکلی دارم ...... وقتی روی گزینه ادامه مطلب پست هام کلیک میکنم به ادرس همون دامنه قبلی که حذف شده میره ........ چیکار باید بکنم؟ البته وقتی ادرسو دستی مینویسم درست میره........ در ضمن ممکنه من هر هفته یا دو هفته نیاز داشته باشم که به خاطر دلایلی اینکارو بکنم.............کمک کنید لطفا
داخل دیتابیس همه ی عباراتی که شامل دامین های قبلی هست رو باید پاک کنید در جدول wp-options که مهمتر هست و بقیه ی جداول ...

اما اینکاری که شما میکنید اصلا حرفه ای نیست ... راههای دیگه هم وجود داره ...

amin704

کاربر عضو
داخل دیتابیس همه ی عباراتی که شامل دامین های قبلی هست رو باید پاک کنید در جدول wp-options که مهمتر هست و بقیه ی جداول ...اما اینکاری که شما میکنید اصلا حرفه ای نیست ... راههای دیگه هم وجود داره ...
من که اصن تو این مورد چیزی بلد نیستم خود پشتیبانی هاست اینارو گفت....... میشه راهای دیگه هم بگید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
گوگل سرچ کنید. افزونه هایی هست که قابلیت مولتی دامین رو به وردپرس فراهم می کنن و نیاز به تغییر در دیتابیس نیست

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
گوگل سرچ کنید. افزونه هایی هست که قابلیت مولتی دامین رو به وردپرس فراهم می کنن و نیاز به تغییر در دیتابیس نیست

amin704

کاربر عضو
ممنون از راهنمایی من جست و جو کردم ولی به جوابی نرسیدم فقط گیج شدم...میشه شما خودت ادرس یا حداقل اسم افزونرو بدی؟

amin704

کاربر عضو
ممنون از راهنمایی من جست و جو کردم ولی به جوابی نرسیدم فقط گیج شدم...میشه شما خودت ادرس یا حداقل اسم افزونرو بدی؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این افزونه رو تست کنید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این افزونه رو تست کنید

amin704

کاربر عضو
ممنون مشکلم حل شد دمتون گرم.......... پرشین اسکریپت یدونه باشه!! :D الان یه مشکل دیگه دارم.....دارم فروم نصب میکنم ولی هر چی ادرس forum.*****.***/install/install.php رو میزنم اثر نمیکنه... ساب دامین هم تعریف کردم ولی نمیشه............

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amin704

کاربر عضو
ممنون مشکلم حل شد دمتون گرم.......... پرشین اسکریپت یدونه باشه!! :D الان یه مشکل دیگه دارم.....دارم فروم نصب میکنم ولی هر چی ادرس forum.*****.***/install/install.php رو میزنم اثر نمیکنه... ساب دامین هم تعریف کردم ولی نمیشه............

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مشکلات دیگه رو تاپیک جدید باز کنید. سیستمی که دارید نصب می کنید هم عنوان کنید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مشکلات دیگه رو تاپیک جدید باز کنید. سیستمی که دارید نصب می کنید هم عنوان کنید

بالا