مشکل بل فیلتر قیمت

Userbegam

تازه وارد
اگر توجه کرده باشید بعد از نصب وکامرس صفحه پیش فرضی برای فروشگاه.ایجاد می شود خوب من می خوام برای هر دسته صفحه ای جدا طراحی کنم و تا اینجا مشکلی نیست و محصولات هم نمایش داده می شوند ولی چرا فیلتر قیمت اجرا نمیشه و فقط در صفحه پیش فرض هستش ؟ من چندین صفحه فروشگاهی دارم که بر مبنای دسته محصولات را نمایش می دهد نه اینکه همه یک جا باشند نمی دونم اشکال کجاست! افزونه هم قرار دادم اما تنها روی صفحه پیش فرض فروشگاه وکامرس کار میدن و در صفحات دیگر فیک هستن  قالب من انفولد است و متوجه شدم همه فیلتر ها در صفحه پیش فرض که موقع نصب ایجاد میشه مشکل ندارن تنها در صفحات جدید که ابزارک فیلتر را به ساید بارش اضافه می کنم اصلا طاهر نمیشن افزونه فیلتر قیمت هم نصب کردم اینبار ظاهر شد ولی تغییرات اجرا نمیشن تا حالا این سومین انجمن هست که پیام میدهم دوتای قبلی کمکی نکردن ؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

آدرس سایت و صفحات مورد نظر رو جهت بررسی قرار بدهید.

در ضمن بفرمایید از کدوم ابزارک استفاده می کنید برای فیلتر قیمت ؟ ابزارک وردپرس یا ابزارک خود قالب ؟

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Userbegam

تازه وارد
با سلام دوست عزیز

آدرس سایت و صفحات مورد نظر رو جهت بررسی قرار بدهید.

در ضمن بفرمایید از کدوم ابزارک استفاده می کنید برای فیلتر قیمت ؟ ابزارک وردپرس یا ابزارک خود قالب ؟

موفق باشید
الان دو صفحه درست می کنم یکی ابزارک قالب را می گذارم و یکی ابزارک مربوط به افزونه خودتون ببینید تا چند لحظه دیگه قرار میدم

Userbegam

تازه وارد
آقا من افزونه فیلتر را حذف کردم می خوام از افزونه وکامرس استفاده کنم یعنی فابریک خودش

این آدرس صفحه فابریکی وکارمرس فروشگاه است که موقع نصب ایجاد میشه 

اینم آدرس اول که محصولات را با نمونه کار شبکه ای نمایش دادم 

که الان در سایدبارش فیلتر قیمت فعاله ولی نشون نمیده 

اینم آدرس صفحه دوم که با لیست محصولات را نشان دادم 

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

پس از ارسال پیام ها لطفا کمی صبر کنید تا 48 ساعت ممکن است پاسخی دریافت نکنید. قوانین رو یکبار بخوانید.

در مورد سوال شما مشکل اینجاست که شما در برگه ها به دنبال اعمال فیلتر از سوی وکامرس هستید .

پس بهتر است کمی بیشتر بدانید!!

وکامرس فیلتر را بر مبنای صفحه های مرتبط با خودش می تواند انجام دهد این شامل صفحه برگه اصلی و دسته بندی محصولات و خود محصولات است.

دلیل اینکار عدم تداخل با سایر جستجوهاست و اینکه پاسخ درستی به کاربر داده شود .

برگه ها چون به صورت یکتا هستند حتی به صورت فرزند فروشگاه نیز قابلیت نمایش فیلترهای محصولات رو ندارند.

پس شما باید از شیوه مرسوم در وکامرس استفاده کنید .

در این شیوه شما از دسته بندی محصولات باید استفاده کنید. (این مسیر در منو ها قابل نمایش و قابل استفاده گسترده است) در برخی قالب های حرفه ای در هنگام ویرایش دسته بندی محصولات شما امکان ایجاد سایدبار و حتی ابزارک ها و فیلترها رو دارید چون محصولات زیر مجموعه مرتبط با اون دسته بندی رو می تونید جستجو فیلتر یا سایر عوامل رو اجرایی کنید.

چون شما برای فاخوانی از ویژوال ها یا ویژوال کمپوزر یا شورت کدها برای فراخوانی استفاده می کنید و ویژوال ها کمتر قالبیت فیلتر درونی دارند نه اینکه غیر ممکن باشد باید گشت تا پیدا کرد.

مثال جریان این قابلیت مثل اینست که شما یک ساختمان دارید و تنها راه پله به پشت بام ختم می شود ولی آسانسور سریعتر فقط شما رو به نقطه نزدیک به راه پله می برد این یعنی آسانسور هیچگاه شما رو به پشت بام نخواهد برد.در اینجا ساختمان وردپرس و وکامرس راه پله و برگه ها آسانسور هستند.

موفق باشید

Userbegam

تازه وارد
سپاس . متوجه دسته بندی وکارمرس نشدم؟ من ابتدا صفحه ای گ ایجاد می کنم خوب حالا محصولات را طبق دسته بندی که قبلا انجام دادم به نمایش در میارم مثلا دسته صوتی تصویری خوب حالا به سایدبار صفحه ابزارک فیلتر را اضافه می کنم ولی چیزی نمیاد خوب یک صفحه پیش فرض  هست که هم فیلتر هارو داره هم  همه محصولات را یک جا نشون میده و این اصلا جالب نیست پس باید چطور صفحه ای ایجاد کرد که محصولات را در یک دسته خاص نمایش بده و فیلتر ها را داشته باشه ؟ آیا منظور شما این بود نمیشه در کل؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

در ساختار وردپرس و وکامرس دو حالت برای دسته بندی وجود دارد.

product-category برای محصولات وکامرس

category برای وردپرس

در این دو ساختار هر پست یا محصولی به یکی از این دو دسته بندی الصاق می شود. یعنی شما هر دسته بندی جدیدی ایجاد کنید اینها قبل از آن به نمایش در می آیند.

به صورت خاص چون فیلترها بیشتر جنبه مصرفی برای وکامرس دارند پس برای نشان دادن محصولات یک حوزه مثلا موبایل یک دسته اصلی ایجاد می شود و سپس زیر دسته ها چون نوکیا اپل سامسونگ در زیر دسته ها فقط خود محصول در برگه مرتبط نمایش داده می شود اما در دسته اصلی موبایل همه زیر دسته ها و محصولات آنها (بسته به تنظیمات شما) به همین علت فرخوانی فیلترها در این دسته اصلی یا زیر دسته به علت اینکه با مسیر فیلتر هماهنگ می شود به راحتی انجام می شود. البته باید گفت این موارد می تواند بر اساس نیاز قالب ها تغییر کند اما در ساختار وکامرس یکسان است .

منظور اینست که شما به جای ایجاد برگه ها برای محصولات خودتان یا پستها از شیوه دسته بندی برای آنها استفاده کنید و این دسته بندی ها را در منو فراخوانی کنید. علت اینکه برخی در اول این داستان به اشتباه می افتند اینست که این لیست ها در منو مخفی می شوند پس باید از بالای فهرستها بخش تنظیمات صفحه نمایش بخش های مختلف رو مجاز کنید تا به شما نمایش داده شود .به این صورت مشکل شما به سادگی قابل حل است.

ضمن اینکه بر اساس قالب های مختلف ممکن است این دسته بندی ها امکان ویرایش یا تغییرات داشته باشند. این به قالب شما و اینکه چگونه به شما دسترسی می دهد دارد.

در صورتی که شما قالب شخصی برای خودتان ایجاد کرده اید باید از هوک ها یا شورت کدها یا قلاب ها برای این بخشها در طراحی قالب تغییرات بدهید و بخش های مرتبط را بر اساس نیاز فرخوانی کنید.

موفق باشید

Userbegam

تازه وارد
سپاسگذارم با توجه به راهنمایی شما عمل می کنم و نتیجه را میگم خدمت شما 

Userbegam

تازه وارد
هر کار کردم نشد نمی دونم وردپرس با این همه یالو کوپال یکدفیلتر قیمت اینقدر توش مسعله شده فیلتر براساس محبوب ترین، ارزان ترین ،گرانترین کار کرد ولی چیزای دیگه نه آقا ما از خریش گذشتیم شما هم بزرگوارید سپاس

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

اگر قرار باشد به این زودی تسلیم شوید بطور جدی به مشکل می خورید.

بذارید اینجوری پیش بریم شما اول فعلا یک دسته محصولات یا دسته نوشته ایجاد کنید و در منو آن را فراخوان کنید.(این قابل دیدن در سایت باشد)

سپس باید بخش تنظیمات قالب رو ببینید . بطور معمول قالب های حرفه ای به طور مجزا برای وردپرس و وکامرس تنظیمات جداگانه ای در نظر می گیرند.

حال شما باید تعیین کنید می خواهید یک سایت فروشگاهی باشید یک سایت نوشته محور باشید یا ترکیبی از این دو سایت.

بر اساس هر کدام باید قبل از ایجاد نوشته دسته بندی نوشته ها را ایجاد کنید و در هنگام ایجاد نوشته یا محصول این دسته بندی ها را تیک دار و سپس منتشر کنید.

چیزی که بنده در سایت شما می بینم اینست که شما هنوز این تغییرات را اعمال نکرده اید . یک راه حل ساده اینست که اگر حوصله ندارید چون در ابتدای کار هستید بهتر است از دمو ها برای بهتر فهمیدن استفاده کنید یکبار تجربه نصب دمو ارزشمند است.

و البته اگر قالب فعلی شما نیاز شما را بر آورده نمی کند قالب های دیگر نیز هستند تعصب و تمرکز بر روی یک قالب همیشه خوب نیست و بهتر است همیشه قالب دوم یا سومی نیز در دسترس داشته باشید.

اینکه می گویید کار نکرد باید دید آیا پیش نیاز آن فیلتر فعال هست یا خیر ؟ آیا نیازمند ایجاد تغییرات یا افزودن یا حذف است یا خیر؟ دقت در مسائل شما را به یک هدف می رساند نه با هر صخره ای کوچک فرار کردن .

موفق باشید

Userbegam

تازه وارد
چشم مجددا تلاش می کنم ایشالله که بشه بنده اصلا و ابدا اهل فرار نیستم ولی اهل معما حل کردن هم نیستم منظورم شما نیستی شما تا همین جا هم عزیزی منظورم معما وردپرس است وقتی بحث فروشگاه میاد وسط وقت گذاشتن محصول و افزودن به سبد نیست موارد خیلی مهم برای جذب مشتری از جمله فیلتر قیمت هم مهمه که تنها یک کوئری سلدست روی فیلد های قیمت جدول و بنده در mvc  این کارو مثل آب خودن انجام میدم ولی php کار نکردم و 4،5سالی میشه برا خودم یک قلب وردپرس نصب کردم و نه بعنوان فروشگاه فقط تیکتی و تازه تصمیم گرفتم یک وب فروشگاهی برای خودم نه مشتری فقط برای یادگیری خودم راه بندازم که متوجه شدم فیلتر قیمت کار نمیده حالا به سایت وردپرس سر زدم متوجه نکته ای شدم 

به کادر های زرد رنگ توجه کنید 

این ابزارک فقط در صفحه فروشگاه ، برچسب و دسته بندی نمایش داده میشود ..........

منظور شما قسمت پیوند های یکتا است؟ چونکه چیز دیگه ای وجود نداره

Userbegam

تازه وارد
الان متوجه شدم منظور شما از لینک دسته ها را در مو قرار بدم چیه اوکی ولی راه معمولی نیست چرا که از بدر ورود صفحه یک فیلتر اعمل شده و من می خواستم این فیلتر در پشت کار انجام بشه ولی خوب کار راه اندازه آقا مرسی یک دنیا ممنون

Userbegam

تازه وارد
آقا یک چیز دیگه چرا جای حداقل و حداکثر فیلتر قیمت جابه جاست راهی براش داری ؟

بالا