سلام تو سی پنل هیچ پوشه ای رو نمیتونم پاک کنم ارور میده Read-only file system
tohi20 کاربر عضو 2/9/15 #2 سلام تو سی پنل هیچ پوشه ای رو نمیتونم پاک کنم ارور میده Read-only file system
جاویدان کاربر عضو 3/9/15 #3 با سلام اول بگو ببینم هکر مکر که نیستی ضمنا یه عکس بذار از ارور تا ببینیم لطفا عکستون سبک باشه موفق باشید
با سلام اول بگو ببینم هکر مکر که نیستی ضمنا یه عکس بذار از ارور تا ببینیم لطفا عکستون سبک باشه موفق باشید
send تازه وارد 3/9/15 #5 شما از طریق FTP این فایل رو میتوانید خیلی راحت پاک کنید این مشکل برای من پیش اومده قبل از روش بالا اول نگاه به سطح دسترسی پوشه و فایل های داخل کنید . فایل ها رو 777 و پوشه ها رو 755 قرار بدین بعد پاک کنید اگر نشد از روش بالا امتخان کنید
شما از طریق FTP این فایل رو میتوانید خیلی راحت پاک کنید این مشکل برای من پیش اومده قبل از روش بالا اول نگاه به سطح دسترسی پوشه و فایل های داخل کنید . فایل ها رو 777 و پوشه ها رو 755 قرار بدین بعد پاک کنید اگر نشد از روش بالا امتخان کنید
tohi20 کاربر عضو 3/9/15 #6 ممنون از شما ولی فایل ها رو 777 و پوشه ها 777 قرار میدم بازم به 755برمیگرده
send تازه وارد 3/9/15 #7 این که برمیگرده مشکلی نیست بعضی از هاست ها اجازه نمیدن 777 بشه 755 بهترین انتخاب هست . از طریق FTP تست کردید ؟
این که برمیگرده مشکلی نیست بعضی از هاست ها اجازه نمیدن 777 بشه 755 بهترین انتخاب هست . از طریق FTP تست کردید ؟
جاویدان کاربر عضو 3/9/15 #10 با سلام دوست عزیز شما فقط امکان پاک کردن در public_html رو دارید اگر منظورتون فایلهای غیر از اینجاست احتمالا سرور دسترسش رو بسته البته همیشه اینطور نیست در غیر اینصورت باید با پشتیبانی سرور تماس بگیرید و سرور رو هم یه بار اسکن کنید. موفق باشید
با سلام دوست عزیز شما فقط امکان پاک کردن در public_html رو دارید اگر منظورتون فایلهای غیر از اینجاست احتمالا سرور دسترسش رو بسته البته همیشه اینطور نیست در غیر اینصورت باید با پشتیبانی سرور تماس بگیرید و سرور رو هم یه بار اسکن کنید. موفق باشید