مشکل حجم زیاد در دایرکت ادمین

moein921

کاربر عضو
من فقط یه وردپرس نصب کردم + چند تا پلاگین

الان حجم کلی هاست من که یک گیگ هست 950 مگابایتش پر هست

اما پوشه ها هم که حجمشون درست نمایش داده نمیشه الان مشکل از کجاست باید چیکار کنم؟ چطور بفهمم این حجم از کجا اومده

moein921

کاربر عضو
از کجات بفهمم کدوم پوشه جای زیادی گرفته داخل همه ی پوشه ها رو گشتم چیزی نصیبم نشد

soosmar

کاربر عضو
سلام
اول ی نیگا به دیتابیس بنداز ببین اون چ قد حجم گرفته ( ممکنه افزونه ای کار خرابی کرده باشه و الکی حجم رو برده باشه بالا )
اگه این مورد بالا بود از افزونه wp optimize استفاده کن تا...

اگه حجم دیتابیس معمولی بود، پوشه wp-content رو برو بررسی کن، یه وخ می بینی فایل های tmp. اونجاس یا اینکه چون کراپ کردن وردپرس رو فعال گذاشتی حجم پوشه uploads زیاده.

خلاصه اینکه، آدرس سایت و البته افزونه هایی ک از اول تا الان نصب کردی رو بزار تا بشه بهتر راهنمایی کرد.

روز خوش

جاویدان

کاربر عضو
از کجات بفهمم کدوم پوشه جای زیادی گرفته داخل همه ی پوشه ها رو گشتم چیزی نصیبم نشد
با سلام

دوست عزیز

خیلی ساده میشه فهمید کافیه در روت سرور همه فایلها و پوشه ها رو یه جا زیپ کنی اینجوری حجم کلی دستت میاد

البته پوشه آپلود هم همیشه جای سوال داره .

نکته مهم در افزایش حجم خود سایت یا افزونه هاش نیست بلکه افزونه های سمت سرور مثل آمارگیر یا مشابه اون یا لاگ سیستمی هم می تونه باشه

ممکنه سرور شما به علت پردازش خطا یا ذخیره لاگ آمارگیر حجمش بالا رفته پس بهتره با پشتیبانی تماس بگیرید و ازشون بخواید لاگ ها قدیمی رو حذف کنند . خودتون اقدام به حذف نکنید

لاگ های روت اصلی و پوشه ادمین و بخش های دیگه رو جستجو کنید و پس از بررسی خطاها و یا ذخیره بر روی سیستم خودتون حذفشون کنید . پوشه های زیپ و بک آپ های درون سروری نیز افزایش حجم دارند گاها دیده شده بک آپ از یک ماه گذشته تا دیروز بصورت روزانه یا هفتگی یا ماهانه به تعداد زیادی روی سرور ذخیره مونده در حالیکه شما نهایت تا 3 تای اخر رو نیاز خواهید داشت

موفق باشید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بهترین راه اطلاع از مدیر سرور هست. بخواید که سایز هر پوشه رو به صورت جداگانه بگن بهتون

توی سی پنل یک قسمت به اسم Disk Usage وجود داره که حجم هر پوشه رو به شما میده (حتی پوشه ایمیل ها و...)

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
شما از کشینگ استفاده کردین و همچنین از قابلیت فشرده سازی در دایرکت ادمین. غیرفعالش کن مشکلت حل میشه

بالا