مشکل خرید محصول توسط مشتری

hadinoor

تازه وارد
سلام و خسته نباشید
بنده محصولی رو گذاشتم بعد مشتری وقتی میخواهد محصول رو دانلود کند با ارور زیر مواجه می شود
امکان وارد کردن گزارش دانلود در پایگاه داده وجود ندارد
لطفا کمک کنید
ممنون

harbiline

Edris
برای هم محصولات اینجوریه یا تک محصول هستش؟
لینک مستقیم دادید یا اینکه از خوده سایت اپلود کردید

hadinoor

تازه وارد
برای هم محصولات اینجوریه یا تک محصول هستش؟
لینک مستقیم دادید یا اینکه از خوده سایت اپلود کردید
برای کلیه محصولات یکی با لینک مستقیم تست کردم یک بار هم از خود سایت هر دو جور هینجوریه

آخرین ویرایش:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز
آیا از وردپرس 5.6 استفاده می کنید؟
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadinoor

harbiline

Edris
به نظر تداخل افزونه داری..
معمولا اینجوری هستش... افزونه هارو همه رو غیفعال کن ببین فقط ووکامرس رو بذار تست کنش ببین چجوری هستش.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز
آدرس سایت رو قرار بدهید
همانطور که دوست عزیزمان گفتند تست تداخل بگیرید .
ضمنا نسخه 5.6 پر از باگ و مشکلات جدی است توصیه نمی شود بروزرسانی فعلا چون هنوز نیامده بود نسخه 5.6.1 فعال شده براش حتی نسخه 5.7
ضمنا آیا شما از شروع سایت از ssl استفاده می کردید یا بعدا با افزونه ها آنرا فعال نموده اید؟
ضمنا در مسیر ووکامرس - وضعیت ببینید آیا قالب شما به درستی بروزرسانی شده است .
آیا با قالب پیش فرض چون 2021 یا 2020 یا استانفورد تست گرفته اید؟
در تنظیمات ووکامرس حتما تنظمیات مرتبط با دانلود را باید درست پیکربندی کنید.
مثلا در بروزرسانی های اخیر Append a unique string to filename for security این گزینه اضافه شده است که تیک آنرا موقتا بردارید. اگر قفل روی پوشه دانلود گذاشته اید باید آنرا بردارید. در هنگام نصب وکامرس از شما پرسیده می شود که می خواهید فروش کالا داشته باشید یا مجازی یا هر دو باید هردو را تیک بزنید. روش دانلود فایل دانلود فقط دو روش اول باید باشد ، روش دوم بهترین حالت است .
حتما باید تیک دانلود پس از پرداخت فعال باشد. به علت اینکه کاربر بدون دسترسی به پنل کاربری امکان دانلود مجدد ندارد حتما تیک ورود جهت دانلود را فعال کنید. یادتان باشد محدودیت میزان دانلود موقتا نداشته باشید. اگر لینک خارجی دارید حتما باید به درستی آدرس را قرار دهید . محدودیت یا رمزگذاری پوشه های آنها نباید وجود داشته باشد.
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadinoor

hadinoor

تازه وارد
سلام ادرس سایت بنده
groupfly.ir هستش
از اول با SSL استفاده کردم قالب پیش فرض هم تست کردم درست نشد همه افزونه ها هم غیرفعال سازی کرده ام هیچ تفاوتی نکرد
ایا ممکن است ماله دیتابیس باشد؟

بالا