مشکل دانلود با افزونه direct download از هاست دانلود

flight2013

تازه وارد
سلام دوستان

مشکلی که من باهاش روبرو شدم اینه که وقتی لینک دانلود فایل را از هاست دانلود در هاست اصلی برای یک محصول میذارم، فایل دانلود میشه ولی با حجم صفر! یعنی لینک خراب نیست بلکه مشکل در دانلود است. نکاتی که باید توجه کرد اینه که:

1- آی پی هاست دانلود در سرور اصلی ست شده است و مشکلی از این بابت نیست

2- قالب نیلسن استفاده می شود

3- برای ایجاد لینک دانلود مستقیم، از افزونه direct download استفاده می شود.

لطفا بنده را راهنمایی کنید تا مشکل را رفع کنم

سپاس

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام. لینکهای دانلودتون به حالت عادی سالم هستند؟ یعنی لینک دانلودی که داخل محصول میذارید رو تست کنید ببینید دانلود میکنه.

flight2013

تازه وارد
خیلی ممنون از پاسختون

بله لینکها سالم هستند و وقتی مستقیم در مرورگر کپی میکنم، بخوبی دانلود میشوند. ولی در هاست اصلی و با افزونه دایرکت دانلود، با حجم صفر دانلود می شوند.

کاری که کردم این بود که لینک فایلی را از یک سایت دیگه قرار دادم و با افزونه دایرکت دانلود، دانلود شد ولی برای فایلهای هاست دانلود خودم مشکل داره. 

تیکت هم زدم به هاست اصلی و اونها گفتند که آی پی ست شده و مشکل از اسکریپت سایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Qalekhani

قلعه‌خانی
جسارتاً میشه بفرمایید لزوم و کاربرد این افزونه direct download چی هست؟ چون شما از لینک مستقیم دارید استفاده می کنید.

flight2013

تازه وارد
علتش اینه که بعضی از محصولات رایگان هستند و وقتی مبلغ 0 مقابل قیمت میذارم و گزینه مجازی و دانلودی را انتخاب میکنم، دکمه دانلود فعال نمیشود و عنوان افزودن به سبد (همانند محصولات غیر رایگان می ماند). با استفاده از افزونه direct download محصولات رایگان دارای لینک دانلود می شوند

flight2013

تازه وارد
لطفا اگر کسی هست که راهنمایی کنه، دریغ نکنه

آیا راهی برای ایجاد لینک دانلود مستقیم برای محصولات رایگان در ووکامرس بغیر از افزونه direct download هست؟ 

بالا