مشکل درگاه بانک ملت

farzadkb

تازه وارد
سلام

دوستان من نسخه 3.4، درگاه بانک ملت رو برای ووکامرس نصب کردم ولی وقتی به صفحه پرداخت میرم و دکمه انجام خرید رو میزنم، خطای "اتصال به بانک با مشکل مواجه شد. مشکل را با مدیر سایت در میان بگذارید" رو دریافت میکنم.

مطمئن هستم اطلاعات درگاه رو در قسمت تنطیمات درست وارد کرده ام.

ممکن هست با قالب هماهنگ نباشد؟ آیا چنین چیزی داریم؟

البته این رو بگم که قبل از اینکه اطلاعات را بانک دریافت کنم، همینطوری برای تست وارد صفحه پرداخت شدم و این خطا رو گرفتم اون زمان فکر کردم چون اطلاعات درگاه رو وارد نکرده ام بخاطر همین هست. اما الان که این اطلاعات وارد کردم هم همین خطا رو میگیرم.

از پلاگین کش W3 Total Cache استفاده میکنم،

کش رو پاک کردم و همچنین پلاگین درگاه حذف و دوباره نصب کردم ولی حل نشد مشکل.

لطفا راه حل ها خودتون رو بیان کنید.

متشکرم.

saeedpersian

کاربر عضو
آي پي مربوط به درگاه هاي بانكي رو از پشتيباني هاستتون بپرسيد و به "به پرداخت ملت" اعلام كنيد.

قبلا مطرح شده كافي بود جستجو كنيد!

farzadkb

تازه وارد
آي پي مربوط به درگاه هاي بانكي رو از پشتيباني هاستتون بپرسيد و به "به پرداخت ملت" اعلام كنيد.قبلا مطرح شده كافي بود جستجو كنيد!

ممنون.

این آی پی همان آی پی سایت و سرور نیست؟ یعنی آی پی سرور با آی پی درگاه بانک فرق داره؟

saeedpersian

کاربر عضو
ممنون.این آی پی همان آی پی سایت و سرور نیست؟ یعنی آی پی سرور با آی پی درگاه بانک فرق داره؟
بله فرق داره. از پشتيباني هاستتون بپرسيد.

(يه فايلي هم بود با اونم ميشد آي پي رو دونست ولي پيداش نكردم!)

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
درسته واسه بانک ملت میخواین ولی فایل تست آی پی رو میتونین از آزمایشگاه زرین پال هم دانلود کنین . ولی همونطور که دوستمون گفتن بهترین روش گرفتن آی پی از خود پشیبانی هاست هست . بهشون تاکید کنید که واسه درگاه بانک میخواید

بالا