مشکل در آپدیت وردپرس

kootlas

کاربر عضو
نمیدونم اینجا جای مناسبی برای زدن این تاپیک هست اگر اشتباه اومدم به بزرگواری خودتون ببخشید.

من تا حالا چند بار خواستم وردپرسم رو اتوماتیک به روز رسانی کنم اما وسط به روز رسانی ارورهای مختلف گرفتم لازم به ذکره ورژن های قبلی وردپرس قبلاً به همین روش نصب میشدن بدون مشکل اما من این تایپک رو ایجاد نکردم که اینو بگم، مشکل بزرگتر برای من اینه که هر بار که اقدام به آپدیت کردم و آپدیت ناقص مونده، یه مقدار زیادی بدون اینکه وردپرسم آپدیت بشه به حجم استفاده شده از هاستم اضافه شده که بعد از چند بار اقدام ناموفق به آپدیت الآن حجم هاستم کلاً تکمیل شده! این نشون میده تمام اون آپدیت های ناقص الآن باید یه جایی تو هاستم باشن اما من هر چی میگردم چیز خاصی پیدا نمیکنم که پاکشون کنم. کسی میدونه کجا باید دنبال این آپدیتای ناقص بگردم و پاکشون کنم؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
بجز پوشه wp-content و فایل .htaccess و wp-config.php و بقیه چیزهایی از قبیل فایلهای تاییدی گوگل وبمستر و الکسا و نقشه سایت و .... بقیه رو پاک کنین (منظورم wp-admin و wp-include و فایل های php روت بجز کانفیگ است) و آخرین نسخه وردپرس رو دانلود کنین و فایل و پوشه هایی که تو هاست نگه داشتن و حذف نکردین رو از توی وردپرس دانلود حذف کنین و باقی مونده رو بریزین تو هاست و جایگزین کنین . اگر نسخه وردپرس دانلود و قبلی یکی نباشند بعد از باز کردن سایت از شما درخواست میشه که باید دیتابیس بروز رسانی بشه که بر روی بروز رسانیش بزنین .

بکاپ فراموش نشود

MahdiY

راهبر انجمن
احتمالا مربوط به سرعت نتتون میشه! :-"

این مشکل واسه نت افتضاح منم پیش میاد

جای درستی تاپیک زدید :)

kootlas

کاربر عضو
بجز پوشه wp-content و فایل .htaccess و wp-config.php و بقیه چیزهایی از قبیل فایلهای تاییدی گوگل وبمستر و الکسا و نقشه سایت و .... بقیه رو پاک کنین (منظورم wp-admin و wp-include و فایل های php روت بجز کانفیگ است) و آخرین نسخه وردپرس رو دانلود کنین و فایل و پوشه هایی که تو هاست نگه داشتن و حذف نکردین رو از توی وردپرس دانلود حذف کنین و باقی مونده رو بریزین تو هاست و جایگزین کنین . اگر نسخه وردپرس دانلود و قبلی یکی نباشند بعد از باز کردن سایت از شما درخواست میشه که باید دیتابیس بروز رسانی بشه که بر روی بروز رسانیش بزنین .
بکاپ فراموش نشود
دست شما درد نکنه این کار رو انجام دادم و حجم زیادی از هاستم خالی شد، راستی اون قسمتی رو هم که آپدیت ها قبل از اعمال شدن ذخیره میشن پیدا کردم:

wp-content/upgrade

یه سوال دیگه هم پیش اومده برام که این فایل .htaccess که میفرمائید چی هست چون من اونو نه توی هاستم و نه توی پوشه وردپرسی که دانلود کردم ندارم! اگر چیز مهمی هست بگید.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
توی هاست هست ولی مخفی هست . موقع ورود به فایل منیجر باید show hidden files رو بزنین تا ببینین ولی خطری هست همون بهتر که مخفی هست . کاری باهاش نداشته باشین بهتره /

بالا