مشکل در اتصال به دروازه پرداخت

3natoor

تازه وارد
سلام دوستان ... من مشکل دارم و تو تاپیک قبلی جوابی نگرفتم ... !!!

لطفا راهنمایی کنید :

من ووکامرس و افزونه ریال رو نصب کردم همچنین دروازه پرداخت رو نصب کردم و API رو ست کردم ...

بعد از اصافه کردن محصول به سبد خزید و کلیک روی پرداخت هیچ کاری انجام نمیده و همینطوری میمونه ؟؟؟؟؟؟؟

کسی هست راهنمایی کنه ؟؟؟؟ ممنون میشم.

اینم لینک :

3natoor

تازه وارد
کسی نبود کمک کنه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

:redfadce: :redfadce: :( :(

3natoor

تازه وارد
فقط 1 ساعت از ارسال تاپیک شما گذشته ... :43: شما حداقل باید 24 ساعت صبر کنید بعد تاپیک رو بالا بیارید
ببخشید بدلیل حاد بودن مسئله و نیاز ضروری مجبور شدم ... دیشب تاپیک زده بودم جوابی نگرفتم و مجبور شدم اینجا تاپیک جدید باز کنم .

خیلی ضروریه . کسی هست کمک کنه ؟؟؟؟

ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا قوانین رو رعایت کنید...

لطفا با قالب های دیگه تست کنید...قالب پیشفرض وردپرس رو بالا بیارید ببینید نتیجه میگیرید یا نه

3natoor

تازه وارد
ممنون از پاسخ

اما با قالبهای دیفالت وردپرس هم جواب نداد !!!!

بعد از انتخاب کالا و کلیک روی ارسال سفارش بعد از کمی لودینگ صفحه به بالا میره و عدد 0 رو زیر مجموع سبد خرید میزنه ، با هر بار تکرار یه صفر اضافه میکنه و به صفحه ی پرداخت نمیره ......

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اگر وردپرس تازه نصب کردید پیشنهاد میشه حذف کنید و مجددا نصب کنید...

اگر وردپرس قدیمی هست و مطالبتون رو نیاز دارید ...

جداول woocommerce رو از دیتابیس حذف کنید و ووکامرس و مجددا نصب کنید (قبلش ووکامرس غیر فعال بشه)

3natoor

تازه وارد
اگر وردپرس تازه نصب کردید پیشنهاد میشه حذف کنید و مجددا نصب کنید...اگر وردپرس قدیمی هست و مطالبتون رو نیاز دارید ...

جداول woocommerce رو از دیتابیس حذف کنید و ووکامرس و مجددا نصب کنید (قبلش ووکامرس غیر فعال بشه)
جداول رو از کجا باید حذف کنم ؟؟؟ راهنمایی کنید لطفا :frown:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
از phpmyadmin میتونید اقدام کنید

parniaz

تازه وارد
همه جداول موجود در دیتابیس که کلمه ووکامرس داره رو حذف کنم مشکلی برای قالب بوجود نمیاد؟

آخه به جز افزونه ووکامرس خود قالب هایی که برای ووکامرس طراحی میشن یه سری فایل و فولدر دارن

اونها تو جداول استفاده نمیشن؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست من ، مشکل شما دقیقا چیه؟ این پیشنهاد مربوط به دو سال پیشه...

مشکل رو شرح بدید همراه با خطا تا بررسی کنیم

بالا