مشکل در اجرای visual composer

tigersaman

تازه وارد
سلام

ویژوال کامپوزر رو که اجرا می کنم توی صفحه ی لودینگ گیر می کنه و درست نمی شه و هیچ چیزی رو نمی شه ادیت کرد.

بروزر های مختلف رو تست کردم

ورد پرس رو چندبار پاک کردم دوباره نصب کردم درست نشده

یه عکس گرفتم ضمیمه می کنم

ممنون می شم کمک کنید 

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

miladjef

کاربر عضو
1-از چه قالبی استفاده می کنید؟
2-از چه نسخه ای از وردپرس استفاده می کنید؟
3-هاست شما از چه نسخه  ای از php استفاده می کنه؟
4-از چه افزونه های به طور همزمان استفاده می کنید.

reza.rivas

تازه وارد
سلام متأسفانه منم این مشکل رو دارم من قالب Dent-All رو نصب کردم که به صورت پیشرفض این پلاگین رو به همراه داشت ، اما متاسفانه بعد از نصب قالب علی رغم اینکه تمامی پلاگین ها آپدیت شده اند، اما ویژوال کامپوزر به درستی کار نمیکند. بعد از انتخاب Fronted Editor یا Edit page with visual composer روی لوگوی Loading این پلاگین قفل میشود و صفحه ادیت بالا نمی آید. به نظر شما مشکل از کجاست؟ وردپرس و همه پلاگین ها به آخرین نسخه آپدیت شده اند. حتی یک بار همه پلاگین ها رو غیرفعال کردم و فقط Visual Composer رو فعال کردم اما باز هم مشکل به قوت خودش باقی بود.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بجز علتهایی که دوستان گفتن و درست هستش ، به علت سنگینی پردازش این افزونه در بار اول بهتره به پنل هاست برید و از قسمت Software افزونه  Optimize Website رو انتخاب کنید و بعد Compress Content رو که دید گزینه Compress All Content  رو تیک دار کنید و آپدیت ستینگ زیرش رو بزنید . اینجوری بارگذاری این افزونه سریع میشه .

نکته مهم اینه اگر قالب شما این افزونه رو نداشته باشه یا خودش ویژوال منحصر بفردش رو داشته باشه امکان تداخل پیش میاد پس دقت کنید . بروز بودن افزونه با قالب و هماهنگی با وردپرس و یا ووکامرس حتما باید مدنظر باشه .

موفق باشید

بالا