مشکل در ارسال ایمیل اسکریپت Xrace Pro

• نویسنده موضوع ameen
  • تاریخ شروع

ameen

کاربر عضو
سلام و درود

دوستان در اسکریپت بازی آنلاین xrace Pro وقتی کاربر رمزه عبوره خودشو فراموش میکنه و در فراموشی رمز عبور ایمیله خودش رو میزنه برای ارسال مجدد رمز عبور, رمز براش ایمیل نمیشه یعنی هیچ ایمیلی ارسال نمیشه.

فکر کنم وقتی عضو هم بشه باید اطلاعات ثبت نام براش ایمیل بشه که اونم نمیشه.

ولی از پنل مدیریت اسکریپت برای کاربرا ایمیل میفرستم ایمیل ارسال میشه ولی میره توو اسپمه ایمیله کاربر.

مشکل از چی میشه ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
میتونه از هاستت باشه. سیستم های دیگه مشکلی ندارن رو سرورت؟

soltaneghalbha

کاربر عضو
ممکنه از اسکریپت هم باشه چون نسخه ی نال شدش رو دارید استفاده می کنید

ameen

کاربر عضو
خب از کجا باید بفهمم از اسکریپته ؟ اگه از اسکریپت باشه باید چیکار کنم درست بشه ؟

soltaneghalbha

کاربر عضو
اگه از اسکریپت باشه

نسخه اورجینال رو خریداری کنید ، که برای کار می تونید از لینکی که میزارم استفاده نمایید :

و اگه میخواید واقعا مطمئن بشید که از اسکریپت ، اسکریپت رو روی یک هاست دیگه نصب کنید ببینید اونجا هم همین مشکل رو داره

:53:

ameen

کاربر عضو
اگه از اسکریپت باشه نسخه اورجینال رو خریداری کنید ، که برای کار می تونید از لینکی که میزارم استفاده نمایید :

و اگه میخواید واقعا مطمئن بشید که از اسکریپت ، اسکریپت رو روی یک هاست دیگه نصب کنید ببینید اونجا هم همین مشکل رو داره

:53:
آقا خرج رو دستم نذارید :D

برم یه هاست دیگه بخرم ؟!

شاید من موقع فارسی کردن تغییراته اشتباه دادم اینجوری شده ؟

- - - Updated - - -

دوستان خوده اسکریپته اصلی هم این مشکلو داره انگار توو دموش که تست کرم یعنی عضو شدم فراموشی رمز عبور زدم و ایمیلی برام ارسال نشد.

دموی اصلی :

- - - Updated - - -

من به سازنده اسکریپت ایمیل زدم

گفتم مشکل ارسال ایمیل به کاربرارو داره.

این جوابو بهم داد:

Hi,Maybe there is problem with the php mail function, or is a bug and I will try fo fix it if is a bug with the future updates. :)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نسخه جدیدش رو پیدا میکنم میزارم. شاید رفع کرده باشه...

بالا