مشکل در ارسال پست در وردپرس

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
سلام من وقتی پست جدید ارسال میکنم فقط تیتر پست در سایت نمایش میده وکلا سایدبار سمت راست سایتم محو میشه

وقتی اون پست جدید را از طریق نوشته ها حذف می کنم سایت به حالت اول برمیگرده

مشکل از کجاست؟؟

íranenaz1

تازه وارد
سلام من وقتی پست جدید ارسال میکنم فقط تیتر پست در سایت نمایش میده وکلا سایدبار سمت راست سایتم محو میشه وقتی اون پست جدید را از طریق نوشته ها حذف می کنم سایت به حالت اول برمیگرده

مشکل از کجاست؟؟
فقط با مطالب جدید مشکل داره !!

jing

کاربر عضو
آره.. حتی مطالب قبلی که ویرایش میکنم هم به راحتی ویرایش ونمایش میده ولی پست جدید که ارسال میکنم مشکل پیدا میکنه!!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دو تا مطلب پشت سر هم بزن... نتیجه رو بگو

jing

کاربر عضو
دوتا مطلب ارسال کردم درست نشد

درموردلینک قالب

قالب خودم ساختم با ارتیستر

اگر بتونی سریعتر جواب بدین ممنونم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من فکر میکنم (اگه اشتباه نکنم) مربوط به دیتابیس باشه... نمیتونه insert درست بکنه... با مدیر سرور در میون گذاشتید؟ پاسخی نگرفتید؟ بگید اگه امکان داره sql رو ریست کنن...

jing

کاربر عضو
نه چیزی به اونا چیزی نگفتم اگر ایراد از دیتابیس هست:

-وقتی پستی را ویرایش میکنم ومطلبی بهش اضاف میکنم که به راحتی درج میشه؟

-خودم میتونم ریست کنم ؟مسیرش را بگین

freeupweb

کاربر عضو
منظوزش mysql هست که باید زیستارت بشه

اونم درست شما نیست! مدیر سرور باید ریست کنه

در مورد ویرایش با اضافه فرق میکنه

ویرایش update استفاده میکنه ولی اضافه Insert به خاطر همین میگن مشکل داره

از یه قالب دیگه استفاده کن ببین درست میشه؟؟

یا یه بک آپ بگیر از کل سایت با sql بعد یا روی سایت دیگه یا localhost تست کن ببین درست میشه

اگه درست شد از سرور مورد نظر هست اگه بازم درست نشد یه مشکلی تو اسکریپت هست

موفق باشی

jing

کاربر عضو
خوب قالب هم تغییر دادم ولی درست نشد

درضمن من دوروز پیش افزونه BuddyPress را نصب وفعالش کردم ولی وقتی درخواست تغییر پیوند یکتا داد غیرفعالش کردم مال این میتونه باشه؟

وهمچنین گاه وقتی هم سایت باز نمیشه وخطای زیر میده؟

Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8i DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at Port 80
با پشتیبانی تماس گرفتم برای ریست میگه ماهم اختیارات ریست نداریم منظورشون اینه که گزینه ای بنام ریست ندارند که بتونند برای من انجام بدهندفکر می کنید باید چکار کنم؟

wallfa

کاربر عضو
ببینید نشون دادن تیتیر ، میتونه این ثابت کنه که قالب مشکلی نداره ، اما اون که میگید متن نشون نمیده اون دقیقا نمیدونم ! با این مشکل بر خورد نکردم ، بعد الان شما بیش از 15 صفحه پست دارید ، جریان این بیش از 15 صفحه پست چیه ؟ انتقال سرور دادید ؟

jing

کاربر عضو
با آپلود کردن دوباره پوشهwp-includes مشکل حل شد

ولی هر چند تا پستی که میدم دوباره این مشکل تکرار میشه!!!؟؟

منظورتون از15پست متوجه نشدم یعنی اون مطالب جدیدسایت که 15 مورد نمایش داده هست؟؟؟ مگه اون میتونه مشکل ساز باشه؟اون فقط یک افزونه نصب شده است!!

انتقال سرور هم چند ماه پیش انجام دادم مشکلی نداشته ولی یک مشکلی هست که تو مطرح کردم میشه از این باشه؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا