مشکل در افزونهrevslider

sepehr11

تازه وارد
سلام من تا افزونه revslider رو نصب و فعال میکنم سایت بالا نمیاد و ارور میده باید چیکار کنم؟

Settings (general_settings) Error: fetch ----Query: select * from wp_revslider_settings#0 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\db.class.php(22): UniteFunctionsRev::throwError('fetch - ...', -1)#1 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\db.class.php(36): UniteDBRev->throwError('fetch - ...')#2 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\db.class.php(127): UniteDBRev->checkForErrors('fetch')#3 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\revslider_params.class.php(42): UniteDBRev->fetch('wp_revslider_se...')#4 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\revslider_operations.class.php(1275): RevSliderParams->getFieldFromDB('general')#5 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\settings\general_settings.php(52): RevOperations::getGeneralSettingsValues()#6 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\base_admin.class.php(346): require('C:\\xampp\\htdocs...')#7 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\revslider_admin.php(58): UniteBaseAdminClassRev::requireSettings('general_setting...')#8 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\revslider_admin.php(40): RevSliderAdmin->init()#9 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\revslider.php(132): RevSliderAdmin->__construct('C:\\xampp\\htdocs...')#10 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-settings.php(215): include_once('C:\\xampp\\htdocs...')#11 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-config.php(80): require_once('C:\\xampp\\htdocs...')#12 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-load.php(37): require_once('C:\\xampp\\htdocs...')#13 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-admin\admin.php(31): require_once('C:\\xampp\\htdocs...')#14 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-admin\themes.php(10): require_once('C:\\xampp\\htdocs...')#15 {main}Revolution Slider Error:Settings general not foundFatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'fetch - <b></b><br>---<br> Query: select * from wp_revslider_sliders order by id ASC' in C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\functions.class.php:7 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\db.class.php(22): UniteFunctionsRev::throwError('fetch - <b></b>...', -1) #1 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\db.class.php(36): UniteDBRev->throwError('fetch - <b></b>...') #2 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\db.class.php(127): UniteDBRev->checkForErrors('fetch') #3 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\revslider_slider.class.php(1639): UniteDBRev->fetch('wp_revslider_sl...', '', 'id', '', 'ASC') #4 C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\js_composer\include\classes\vendors\plugins\class-vc-vendor-revslider.php(30): RevSlider->getArrSliders() #5 [internal function]: Vc_Vendor_Revslider->bu in C:\xampp\htdocs\hamtakala\wp-content\plugins\revslider\inc_php\framework\functions.class.php on line 7

پیوست‌ها

• revslider.zip
    1.2 مگابایت · بازدیدها: 3

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

از کدوم از ورژن های این افزونه استفاده می کنید

ورژن وردپرس خودتون رو هم بنویسید

آدرس سایت در صورت امکان

موفق باشید

sepehr11

تازه وارد
با سلام

از کدوم از ورژن های این افزونه استفاده می کنید

ورژن وردپرس خودتون رو هم بنویسید

آدرس سایت در صورت امکان

موفق باشید
ورژن افزونه رو نمیدونم ولی فایلشو ضمیمه پیام اول کردم نسخه وردپرسم نسخه اخر فارسی هست

درضمن باد بگم که بار اول مشکلی نداشتم ولی چون سرعت ویندوز کم شده بود ویندوز عوض کردم بعدش هر موقع این افزونه فعال میشه این ارور رو میده

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز الان که دقت کردم شما از xamp استفاده کردی و این خودش یه مسئله است

ورژن مورد نظر شما 4.3.6 هستش و الان ورژن 5.0.4.1 فعال شده

اگر شما از وردپرس 4.3 استفاده می کنید باید افزونه رو بروز کنید فایلهای زبان فارسی و rtl فایل فعلی رو هم در ورژن جدید قرار بدید

ضمنا ممکنه xamp شما نیاز به بروز رسانی و نصب وردپرس ورژن آخر از باتمانی رو داشته باشه.

در حالیکه اعمال بالا رو انجام میدید اگر بازم به مشکل بر خوردید افزونه رو با قالب دیگه ای هم تست کنید

موفق باشید

sepehr11

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز الان که دقت کردم شما از xamp استفاده کردی و این خودش یه مسئله است

ورژن مورد نظر شما 4.3.6 هستش و الان ورژن 5.0.4.1 فعال شده

اگر شما از وردپرس 4.3 استفاده می کنید باید افزونه رو بروز کنید فایلهای زبان فارسی و rtl فایل فعلی رو هم در ورژن جدید قرار بدید

ضمنا ممکنه xamp شما نیاز به بروز رسانی و نصب وردپرس ورژن آخر از باتمانی رو داشته باشه.

در حالیکه اعمال بالا رو انجام میدید اگر بازم به مشکل بر خوردید افزونه رو با قالب دیگه ای هم تست کنید

موفق باشید
الان کلا دیگه تا میام افزونه رو فعال کنم میگه به علت بروز مشکل جدی از فعال سازی جلوگیری شد بعدم من دو روز پیش با همین ورژن ها کار کردم زمپ هم اخرین نسخشه

omidrastegar

کاربر عضو
اول از آخرین نسخه افزونه استفاده کن

دوم احتمال تداخل در افزونه ها هست اول همه افزونه ها رو غیر فعال کن بعد فقط این افزونه رو فعال کن

بازم نشد اسم پوشه افزونه رو عوض کن

دیگه نتونستی باید یه یک فرد مسلط بدی برات درستش کنه

sepehr11

تازه وارد
اول از آخرین نسخه افزونه استفاده کن

دوم احتمال تداخل در افزونه ها هست اول همه افزونه ها رو غیر فعال کن بعد فقط این افزونه رو فعال کن

بازم نشد اسم پوشه افزونه رو عوض کن

دیگه نتونستی باید یه یک فرد مسلط بدی برات درستش کنه
ممنون با افزونه فارسی ساز ووکامرس تداخل داشت

فقط یه سوال به نظر شما ارور زیر از چیه هر از گاهی بعد رفرش این ارور رو میده با رفرش دوباره سایت باز میشه

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\fashion\wp-includes\class-http.php on line 1513

آخرین ویرایش توسط مدیر:

omidrastegar

کاربر عضو
ممنون با افزونه فارسی ساز ووکامرس تداخل داشت

فقط یه سوال به نظر شما ارور زیر از چیه هر از گاهی بعد رفرش این ارور رو میده با رفرش دوباره سایت باز میشه

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\fashion\wp-includes\class-http.php on line 1513
به خاطر لوکال هاست هست بره رو هاست درست میشه

sepehr11

تازه وارد
به خاطر لوکال هاست هست بره رو هاست درست میشه
ممنون نمیشه کاری کرد که افزونه فارسی ساز ووکامرس و افزونه اسلاید شو تداخل نداشته باشه اخه اگه فارسی سازه رو نصب نکنم ووکامرس واحد ریال و تومان نداره

omidrastegar

کاربر عضو
ممنون نمیشه کاری کرد که افزونه فارسی ساز ووکامرس و افزونه اسلاید شو تداخل نداشته باشه اخه اگه فارسی سازه رو نصب نکنم ووکامرس واحد ریال و تومان نداره
این آخرین نسخه افزونه اسلایدر هست قبلی رو کلا حذف کن و اینو از طریق هاست نصب کن

من خودم دارم استفاده می کنم مشکلی نداره

پیوست‌ها

• revslider.zip
    4.5 مگابایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
همیشه از هر افزونه نسخه آخرش رو نصب کنید .

بالا