مشکل در بخش تسویه حساب و ثبت کالا

• نویسنده موضوع M!lad
  • تاریخ شروع

M!lad

تازه وارد
مشکل :

چندی پیش از سایت Bigtheme قالبی با نام Xmarket خریداری کردم و بر روی سایت خود نصب کردم بعد که ووکامرس را نصب کردم و محصولات خود را وارد کردم در بخش تسویه حساب فقط این خط [Wooc...._pay] نشان داده میشود از تنظیمات ووکامرس که بررسی کردم دیدم بخش تسویه به این برگه متصل شده است ولی اصلا لیستی منتشر نمیشود . ..

به عنوان مثال کار بر کالایی را خریداری کرده و بعد از پرداخت باید وارد این قسمت شود و مشخصات خود و آدرس و... را وارد کند که در ووکامرس سایت ثبت شود که شخصی درخواستی داشته و... اما این قسمت اصلا کار نمیکند. دوستان و مدیران محترم سایت اگر امکانش است بزرگواری کنید این بنده حقیر را راهنمایی کنید , این را هم اضافه کنم خیلی وارد نیستم در حد آماتور..

جایی دیدم گفتند ممکنه مشکل از هاست باشه چون این قالب را در سایت های دیگه که مشاهده کردم هیچ کدام این مشکل را نداشتند

هاست من هم Hostiran هستش.

+

+

+

اگر من ووکامرس و تمام برگه ها را پاک کنم و دوباره ووکارس نصب کنم ( نسخه جدید ) این کار باعٍث میشه که همه محصولاتی که قبلا" وارد کردم پاک بشه ؟

با تشکر از همه ی شما دوستان

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
برای رفع مشکل به لینک زیر برید

کد:
wp-admin/admin.php?page=wc-status&tab=tools
نصب برگه های ووکامرس رو بزنید

M!lad

تازه وارد
سلام من ووکامرس قدیمی را از Cpanel پاک کردم و نسخه جدید را آپلود کردم و قبل از این کار همه برگه های قدیمی مخصوص نسخه ی قبل را پاک کردن چون مشکل پیدا کرده بود اما الان که وارد بخش افزونه های نصب شده می شم متوجه میشوم که اصلا ووکامرس پاک نشده و دیگه از من سئوالی مبنی بر اینکه برگه جدید نصب کنم نمیپرسه .

من بخوام کلا از پایه نصب بشه باید چه کار کنم ؟ اما جوری که برای محصولاتی که وارد کردم مشکلی پیش نیاد..

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما تنها افزونه رو حذف می کنید. اما تنظیمات و... همه در دیتابیس هستند و حذف نمی شن

بالا