مشکل در برگه تسویه حساب

Rezaizadpanah

تازه وارد
با سلام من مدیر سایتketabnetwork.ir هستم

من با ووکامرس یک فروشگاه درست کردم زمان ثبت سفارش بعد از تکمیل برگه ثبت مشخصات خرید موقع زدن دکمه ثبت سفارش ارور میزنه

حالا باید چکار کنیم؟

saji051

کاربر عضو
سلام

دوست عزیز اگه اروری که دریافت میکنید رو میزاشتید خیلی بهتر دوستان میتونستیند راهنماییتون کنم.

اما غیر از این مشکلاتی که فرمودید دو مشکل دیگه سایت شما داره:

۱-پیوند های یکتا باید درست بشه مانند تصویر زیر میتونید اینکار رو انجام بدید و پیوندهای یکتا رو رو نام نوشته تنظیم کنید:

You must be registered for see images attach

۲- اینکه فیلدهای صفحه تسویه حساب فوق العاده زیادن و باید فیلدهای اضافی برداشته بشن تا کاربر راحت تر عمل خرید رو در سایت شما انجام بده که اینکارو شما می تونید با افزونه checkout manager انجام بدید:

احتمال: شاید خطایی که دریافت می کنید مربوط به همین فیلدهای اضافی و بیهوده است که در صفحه تسویه حساب موجوده و مقادیر اون صحیح وارد نمیشه و باعث بروز مشکل میشه اینکارو انجام بدید شاید مشکل برطرف شد.

موفق باشید...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

مشکلی دیده نشد بنده با نام کاربری test خرید زدم لطفا با یه عکس از ارور برامون با توضیح در مورد فعال بودن ارور در چه افزونه ای رو بنویسید

موفق باشید

Rezaizadpanah

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

مشکلی دیده نشد بنده با نام کاربری test خرید زدم لطفا با یه عکس از ارور برامون با توضیح در مورد فعال بودن ارور در چه افزونه ای رو بنویسید

موفق باشید
 موقع زدن دکمه ثبت سفارش این ارور میاد
jwi5_untitled.jpg

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با مدیر سرور در ارتباط باش...

آرشال

تازه وارد
سلام
ببخشید اگه از تاریخ این پست میگذره ولی من هم مشکل مشابهی دارم

البته مشکل رو در سایت جست و جو کردم ولی نتیجه ای پیدا نکردم

من بعد از تکمیل فرم خرید ، برام متن روش حمل و نقل معتبر نمی باشد میاد.

علتش چی هست

با تشکر

mahyar21

تازه وارد
با سلام من مدیر سایتketabnetwork.ir هستم

من با ووکامرس یک فروشگاه درست کردم زمان ثبت سفارش بعد از تکمیل برگه ثبت مشخصات خرید موقع زدن دکمه ثبت سفارش ارور میزنه

حالا باید چکار کنیم؟
دوست عزیز لوگوی قالب انفولد رو هم از سایتتون بردارید تو چشم میزنه

بالا