S s-hojat تازه وارد 3/9/15 4 0 1 3/9/15 #2 سلامببخشید من ووکامرس رو نصب کردم و پیکربندی اون رو انجام داددماز قالب مگاشاپ استفاده میکنم که با ووکامرس سازگارهولی وقتی داخل فروشگاه محصولات رو انتخاب میکنم و به سبد خرید میرم چیزی رو نشون نمیده. مشکل از کجاست؟
سلامببخشید من ووکامرس رو نصب کردم و پیکربندی اون رو انجام داددماز قالب مگاشاپ استفاده میکنم که با ووکامرس سازگارهولی وقتی داخل فروشگاه محصولات رو انتخاب میکنم و به سبد خرید میرم چیزی رو نشون نمیده. مشکل از کجاست؟
S s-hojat تازه وارد 3/9/15 4 0 1 3/9/15 #4 jojo گفت: سلام آدرس سایت :-" کلیک کنید تا باز شود... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
jojo گفت: سلام آدرس سایت :-" کلیک کنید تا باز شود... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
98cell.ir کاربر عضو 2/12/13 453 0 16 27 3/9/15 #5 مشکلی ک گفتین دیده نشد اما سایتت لهه برادر چرا اینقد بهم ریختست؟!!!
S s-hojat تازه وارد 3/9/15 4 0 1 5/9/15 #6 jojo گفت: مشکلی ک گفتین دیده نشد اما سایتت لهه برادر چرا اینقد بهم ریختست؟!!! کلیک کنید تا باز شود... والا نمیدونم دقیق. من این قالب رو 25 تومن خریدم که قالب مگاشاپ هست. اما مث اینکه خیلی بد ترجمه شده و توی بخش مدیریت کاملا دست من بسته ست!! اگه کمکی از دستتون برمیاد ممنون میشم...
jojo گفت: مشکلی ک گفتین دیده نشد اما سایتت لهه برادر چرا اینقد بهم ریختست؟!!! کلیک کنید تا باز شود... والا نمیدونم دقیق. من این قالب رو 25 تومن خریدم که قالب مگاشاپ هست. اما مث اینکه خیلی بد ترجمه شده و توی بخش مدیریت کاملا دست من بسته ست!! اگه کمکی از دستتون برمیاد ممنون میشم...
حسـام کاربر عضو 20/9/14 496 1 16 خاک پاک مقدس حضرت قائن 5/9/15 #8 من پیشنهاد میکنم به جایی که قالب و خریداری کردید پیام بدید که مشکل داره مثلا items ترجمه نشده منوها قاطیه در ضمن روی هیچ قرانی قیمت گذاری نمیشه مینویسن هدیه فلان تومان
من پیشنهاد میکنم به جایی که قالب و خریداری کردید پیام بدید که مشکل داره مثلا items ترجمه نشده منوها قاطیه در ضمن روی هیچ قرانی قیمت گذاری نمیشه مینویسن هدیه فلان تومان