سلام. نوشته ها از قسمت سفید همگی اومدن توی فوتر قسمت مشکی رنگ. چطور مشکل رو حل کنم؟تشکر.
H hzare73 تازه وارد 29/9/16 #2 سلام. نوشته ها از قسمت سفید همگی اومدن توی فوتر قسمت مشکی رنگ. چطور مشکل رو حل کنم؟تشکر. You must be registered for see images attach
سلام. نوشته ها از قسمت سفید همگی اومدن توی فوتر قسمت مشکی رنگ. چطور مشکل رو حل کنم؟تشکر. You must be registered for see images attach
H hzare73 تازه وارد 29/9/16 #5 Alaric گفت: یک برگه دیگه درست کن و داخلش مطلب بزار ببین همین مشکلی داری یا نه کلیک کنید تا گسترش یابد... مشکل پا برجاست.
Alaric گفت: یک برگه دیگه درست کن و داخلش مطلب بزار ببین همین مشکلی داری یا نه کلیک کنید تا گسترش یابد... مشکل پا برجاست.
Q Qalekhani قلعهخانی 29/9/16 #6 شما کدهای قالب رو دستکاری کردید که اینطوری شده. محتویات نوشت اومده توی فوتر.
caduspro کاربر عضو 29/9/16 #7 hzare73 گفت: سلام. نوشته ها از قسمت سفید همگی اومدن توی فوتر قسمت مشکی رنگ. چطور مشکل رو حل کنم؟تشکر. You must be registered for see images attach کلیک کنید تا گسترش یابد... اینگونه که دیده می شود مشکل از یکی از ابزارک ها است. با عنوان "ارتباط با ما". این ابزارک را یافته و بردارید و اگر مشکل پابرجا بود از ابزارک بالایی آن است.
hzare73 گفت: سلام. نوشته ها از قسمت سفید همگی اومدن توی فوتر قسمت مشکی رنگ. چطور مشکل رو حل کنم؟تشکر. You must be registered for see images attach کلیک کنید تا گسترش یابد... اینگونه که دیده می شود مشکل از یکی از ابزارک ها است. با عنوان "ارتباط با ما". این ابزارک را یافته و بردارید و اگر مشکل پابرجا بود از ابزارک بالایی آن است.