مشکل در ترجمه

kootlas

کاربر عضو
من یک سایت ووکامرسی دارم، توی اون یک افزونه دارم دارم که در ترجمش به مشکل بر خوردم، بعضی قسمتای ترجمه که میشد از طریق فایل mo، برخی رو از سورس افزونه، برخی دیگه رو از بانک اطلاعاتی ترجمه کردم

اما در نهایت 3-4 تا کلمه موند که نه تو فایل mo هست نه از سورس میشه عوضش کرد نه از بانک اطلاعاتی! حتی حلقه ترجمه ووکامرس هم روش جواب نمیده!

آیا افزونه ای سراغ دارید که مثل حلقه ترجمه ووکامرس عمل کنه و مثلاً بهش بگیم هر وقت فلان واژه رو دیدی، به جاش این واژه رو نشون بده؟ شاید با همچین افزونه ای مشکلم حل بشه

از شانس من اون 4 تا کلمه هم 4 تا کلمه کلیدی هست که بدون ترجمه اون 4 تا انگار هیچ کاری نکردم!

.exe

کاربر عضو
سلام ؛

با این افزونه هم تست کنید :

کد:
https://wordpress.org/plugins/codestyling-localization/

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
من افزونه ای سراغ دارم که میشه هم کلمات و هم سورسو طبق خواسته شما تغییر داد .ولی اگه قبلا باهاش کار نکردید توصیه نمیکنم چون خطری هست براتون .

افزونه hide my wp هست که یه قسمت داره بهش میگی اگه فلان بود تبدیل کن به فلان .

kootlas

کاربر عضو
ممنون از همگی

افزونه codestyling رو نصب کردم اما جواب نگرفتم(به جز ویرایش فایل های mo از wp-admin ویژگی دیگه ای براش پیدا نکردم)

آقا حنان این افزونه که گفتی(hide my wp) من سرچ کردم واسه فروش بود. شما رایگانشو سراغ داری؟

kootlas

کاربر عضو
من یک افزونه پیدا کردم که مشکلم رو حل کرد

با افزونه Word Replacer میشه به راحتی کلمات رو(نمایش کلمات) با چیزی که ما میخوایم تغییر بدیم

فقط اگر کسی خواست استفاده کنه در جریان باشه که این افزونه فارسی رو ساپورت نمیکنه اما از اونجایی که خدا اگه درد داده درمون هم داده باید عرض کنم که هر کس خواست کلمات فارسی رو با استفاده از این افزونه تغییر بده میتونه از unicode اون کلمات فارسی در افزونه استفاده کنه. من همین کار رو کردم و جواب گرفتم

:)

بالا