مشکل در تغییر دامنه وردپرس

erfkmd

کاربر عضو
سلام
من یه دامین جدید خریداری کردم فرض میکنیم به اسم newdomain.ir

و از هاست در خواست کردم که دامنه اصلی در cpanel رو عوض کنه یعنی از olddomain.ir الان کامل به newdomain.ir تبدیل شده
حالا مشکلی که دارم
سایت وردپرسی که روی این هاست هستش رو میخوام منتقل کنم
از خاصیت relocate استفاده کردم نشد. و دامین رو در wp-config.php تعریف کردم و باز هم نشد
در phpmyadmin آدرس رو تغییر دادم ولی صفحه لاگین رو لود نمیکنه
در ضمن من آدرس لاگین رو با افزونه All in one security تغییر دادم یعنی مشکل از اونجاس؟
ممنون

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام و احترام.

یا من بد متوجه شدم یا اینکه شما این مورد رو خیلی سخت گرفتید.

برای تغییر دامنه وردپرس باید در قسمت پیشخوان > تنظیمات > همگانی دو تا فیلد مربوط به دامنه تغییر داده بشه بعد از این تمامی لینک ها تغییر خواهد کرد.

اگر دامنه رو تغییر دادید و به پنل دسترسی ندارید می تونید از دیتابیس این کار کنید که باید wp_option فیلد siteurl لینک رو تغییر بدید.

امیدوارم پاسخ شما همین باشه.

موفق باشید.

erfkmd

کاربر عضو
با سلام و احترام.

یا من بد متوجه شدم یا اینکه شما این مورد رو خیلی سخت گرفتید.

برای تغییر دامنه وردپرس باید در قسمت پیشخوان > تنظیمات > همگانی دو تا فیلد مربوط به دامنه تغییر داده بشه بعد از این تمامی لینک ها تغییر خواهد کرد.

اگر دامنه رو تغییر دادید و به پنل دسترسی ندارید می تونید از دیتابیس این کار کنید که باید wp_option فیلد siteurl لینک رو تغییر بدید.

امیدوارم پاسخ شما همین باشه.

موفق باشید.
سلام با تشکر

گفتم توی پست اینکار رو انجام دادم اما سایت لود نمیشه

نه لاگین سایت نه هیچ قسمته دیگه ای

erfkmd

کاربر عضو
یعنی ممکنه دامنه هنوز ست نشده باشه
آخه 12 ساعتی میشه که گذشته

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

برای رفع موقت مشکل به داخل روت هاست وارد شید.

تنظیمات .htasscc رو یک بک آپ بگیرید همونجا یعنی زیپش کنید سپس فایل رو پاکش کنید حالا باید بتونید از دسترس اولیه وردپرس وارد شید اگر ووکامرس هم نصب کرده باشید می تونید از دسترس ووکامرس وارد شید . پس از ورود به وردپرس در روت هاست فایل زیپ رو باز گشایی کنید و تنظیمات افزونه  امنیتی وارد قسمت ستینگ بشید این گزینه رو بزنید Disable All Firewall Rules تا کامل پاک بشه از اول دوباره انجام بدید (علت تغییر دامنه).

اگر دسترس باز نشد باید از دیتابیس تمامی موارد افزونه رو حذف کنی

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

harbiline

Edris
درود بر شما

نیازی به این همه کار نبودش در سرور وقتی اقدام به تغییر دامنه شدش کافی بودش دی ان اس هاتون رو دامنه جدید ست کنید همین و سایت شما بالا می اومد

چناچه مشکلی داشتید در خدمتتون هستیم

با احترام

بالا