مشکل در راست چین سازی قالب html

amirrahimi69

کاربر عضو
سلام خدمت دوستان

1- توی راست چین سازی قالب html زیر مشکل دارم ، جدول ها حذف میشن وقتی راست چین میشه .

لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه این قالب رو بدون مشکل راست چین کرد .

2- و اینکه توی قسمت تماس با ما چطور می توان مختصات نقشه ی گوگل رو عوض کرد ؟

ممنونم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مشکل اول رو من تست گرفتم ، یه float:right دادم رفع شد.. (منظورت جدول قیمته دیگه؟)

You must be registered for see images attach
 ​
مورد دوم : توی پوشه js فایل config.js نوشته شده:

/* ---------------------------------------------------- */ /* Google Map */ /* ---------------------------------------------------- */ objGoogleMap : { address: 'New York, USA', // City, County markers: [ {'address' : 'Grand St, New York'} // Street ], zoom: 14, // 0 - 21 scrollwheel: false, // Boolean: true / false maptype : 'roadmap' // Maptype: roadmap, satellite, hybrid, terrain },که باید تغییر بدی

amirrahimi69

کاربر عضو
با سلا م وتشکر از آقا محمد عزیز

1- نقشه گوگل درست شد .

جهت اطلاع دوستانی که میخوان بدونن فایل رو به این صورت ویرایش کردم :

/* ---------------------------------------------------- */ /* Google Map */ /* ---------------------------------------------------- */ objGoogleMap : { address: 'کافی نت آریانت, Kermanshah, Elahiyeh, Taleqani Street, Iran', // City, County markers: [ {'address' : 'کافی نت آریانت, Kermanshah, Elahiyeh, Taleqani Street, Iran'} // Street ], zoom: 16, // 0 - 21 scrollwheel: false, // Boolean: true / false maptype : 'roadmap' // Maptype: roadmap, satellite, hybrid, terrain }, /* ---------------------------------------------------- */2- اما همونطور که فرمودید برای راست چینی اقدام کردم جدول قیمت ها درست شد اما قسمت تیم ما نمایش داده نمیشه و سفیده . به نظر شما مشکل من کجاست ؟

5241-Untitled43434.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
میشه بگی شما برای راست چین سازی چیکار میکنی؟

ببین. همه قسمت ها رو که RTL میکنی. معمولا owlcursual با راست چین مشکل داره. DIV همون منطقه رو direction:ltr بده حل میشه

بالا