مشکل در ساخت فرم تماس با ما

baran2

تازه وارد
سلام

من با استفاده از افزونه فرم ساز Contact Form 7 فرم تماس با ما ساختم ولی یه مشکلی دارم من یه فیلد شماره تلفن هم اضافه کردم ولی جلوی فیلد شماره تلفن کادرش را نشون نمیده و فضاس سفید نشان میده البته میشه شماره واردش کرد

اما من میخوام مثل بقیه فیلدها کادرش را نشان بدهف عکسش را میذارم نگاه کنید و راهنمایی کنید چطور مشکلا حل کنم

دوستان ببخشید آپلود سایت مشکل داشت جای دیگه اپلود کردم

لینک عکس:

miladjef

کاربر عضو
سلام

من با استفاده از افزونه فرم ساز Contact Form 7 فرم تماس با ما ساختم ولی یه مشکلی دارم من یه فیلد شماره تلفن هم اضافه کردم ولی جلوی فیلد شماره تلفن کادرش را نشون نمیده و فضاس سفید نشان میده البته میشه شماره واردش کرد

اما من میخوام مثل بقیه فیلدها کادرش را نشان بدهف عکسش را میذارم نگاه کنید و راهنمایی کنید چطور مشکلا حل کنم

دوستان ببخشید آپلود سایت مشکل داشت جای دیگه اپلود کردم

لینک عکس:
یکبار این کد رو جایگزین کنید

<p>شماره تماس(الزامی)<br />[tel* tel-607 8/11 placeholder "8"]البته من پیشنهاد می دم از افزونه گرویتی فرم برای این کار استفاده کنید. چون هم راحتر هست و هم صندوق ورودی داره(یعنی لازم نیست دیگه برای ایمیل شما ارسال بشه) و هم یک سایت  و یک تاپیک برای پشتیبانیش کوجود و هم    می تونید امکانات بیشتری  رو از این افزونه بگیرید(یعنی گستره امکانات این فرم خیلی زیاده)

baran2

تازه وارد
البته من پیشنهاد می دم از افزونه گرویتی فرم برای این کار استفاده کنید. چون هم راحتر هست و هم صندوق ورودی داره(یعنی لازم نیست دیگه برای ایمیل شما ارسال بشه) و هم یک سایت و یک تاپیک برای پشتیبانیش کوجود و هم می تونید امکانات بیشتری رو از این افزونه بگیرید(یعنی گستره امکانات این فرم خیلی زیاده)
من این افزونه Gravity Forms را نصب کردم ولی هیچ چیزی برای مدیریت نداره
چطوری میتونم فرم تماس با ما درست کنم

miladjef

کاربر عضو
من این افزونه Gravity Forms را نصب کردم ولی هیچ چیزی برای مدیریت نداره

چطوری میتونم فرم تماس با ما درست کنم
به نظر من خیلی راحته  فقط 10 تا 15 دقیقه سرو کله بزنید می تونید فرم رو درست کنید.یک پیشنهاد هم اینه که تاپیک این فرم رو بخونید اما اگر تا فردا ظهر نتونسیتد کاری از پیش ببرید به من پیام بدین تا دقیقا راهنماییتون کنم

baran2

تازه وارد
به نظر من خیلی راحته فقط 10 تا 15 دقیقه سرو کله بزنید می تونید فرم رو درست کنید.یک پیشنهاد هم اینه که تاپیک این فرم رو بخونید اما اگر تا فردا ظهر نتونسیتد کاری از پیش ببرید به من پیام بدین تا دقیقا راهنماییتون کنم
آخه الان مشکل من اینه که سمت راست وردپرس باید یه گزینه ای بیاد برای مدیریت ولی هیچ چیزی اضافه نشده!!!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما احتمالا فقط بسته فارسی سازش رو نصب کردید. خود افزونه رو هم نصب کن لطفا

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
آقا من میخوام لینک دانلود خود افزونه هسته رو هم بذارم توی سایتش ملت انقدر گمراه نشن .... حیف بعضی آدمهای به ظاهر کپی رایت مدار ......

baran2

تازه وارد
شما احتمالا فقط بسته فارسی سازش رو نصب کردید. خود افزونه رو هم نصب کن لطفا
هم خود هسته را نصب كردم هم بسته فارسي سازش را ولي هيچ چيزي اضافه نميشه كه من بتونم با ساتفاده از اون قسمت بتونم فرما بسازم.

دوستان اگه ميشه لينك افزونه اي كه خودتون استفاده كرديد را به من بديد شايد درست شه!

baran2

تازه وارد
مشكل حل شد تونستم قسمت مديريت را اضافه كنم

حالا فرم را هم ساختم چطوري به برگه ها اضافش بكنم

توي Contact Form 7 يه كد ميداد كد را در برگه ميذاشتم و فرم تماس با ما ساخته ميشد توي اين بايد چيكار كرد؟

miladjef

کاربر عضو
مشكل حل شد تونستم قسمت مديريت را اضافه كنم

حالا فرم را هم ساختم چطوري به برگه ها اضافش بكنم

توي Contact Form 7 يه كد ميداد كد را در برگه ميذاشتم و فرم تماس با ما ساخته ميشد توي اين بايد چيكار كرد؟
شما باید از شورت کد استفاده کنید.البته در زمانی که یک برگه ایجاد کرده اید یک دکمه به قسمت ویرایشگر اضافه میشه که به نام“افزودن فرم” شما با کلیک بر روی و انتخاب آی دی فرم مورد نظر شما می توانید از فرمی که درست کرده اید استفاده کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

baran2

تازه وارد
ميشه وقتي كه طرف فرم را پر ميكنه علاوه بر اينكه پيام وارد صندوق ورودي ميشه يك نسخه از پيام هم به ايميلمون بياد؟؟

miladjef

کاربر عضو
شما در بخش اعلان ها می توانید این تغییرات را اعمال کنید.

البته باید در قسمت تنظیمات فرم=>اعلان ها=>ویرایش=>ارسال به ایمیل  تغییر دهید

البته این مقدار به صورت پپیش فرض برای مدیر سیستم هست

ولی شما می توانید هر ایمیل که می خواهید را اضافه کنید البته در بخش BBC

baran2

تازه وارد
چطوري ميتونم براي فيلد هايي كه بايد حتما پر بشن يك ستاره قرمز رنگ بزارم

hannanstd.ir

تیک ضروری بودن اون فیلد رو بزنید .

hannanstd.ir

دوست عزیز خب CSS که طبیعتا بلد هستید ... با css انجام بدید ... اگه ...بلد نیستید لینک صفحه تماس با ما رو بذارید ...

بالا