مشکل در سایت با مرورگر فایر فاکس موزیلا

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوستان

از قالب آوادا استفاده میکنم ، داخل صفحه تک محصول

وقتی یه کالا به سبد خرید اضافه میشه همه مرورگرها یه عدد اضافه میکنند و وقتی به سبد خرید میریم تعداد کالا رو نشون میده و با تب مثبت منفی میشه کم یا زیادش کرد اما متاسفانه مرورگر موزیلا بجای عدد میزنه . نا عدد . بنظرتون چه راه حلی هست،

جالبه با موزیلای گوشی این مشکلو نداره . موزیلا رو از قسمت help برا حذف کشها هم ریست کردم باز هم درست نشد.

سپاس

Atashe-entezar.ir

ALi.Reza

کاربر عضو
سلام دوستان

از قالب آوادا استفاده میکنم ، داخل صفحه تک محصول

وقتی یه کالا به سبد خرید اضافه میشه همه مرورگرها یه عدد اضافه میکنند و وقتی به سبد خرید میریم تعداد کالا رو نشون میده و با تب مثبت منفی میشه کم یا زیادش کرد اما متاسفانه مرورگر موزیلا بجای عدد میزنه . نا عدد . بنظرتون چه راه حلی هست،

جالبه با موزیلای گوشی این مشکلو نداره . موزیلا رو از قسمت help برا حذف کشها هم ریست کردم باز هم درست نشد.

سپاس

Atashe-entezar.ir

آخرین ویرایش توسط مدیر:
A

Atashe.Entezar

Guest
دوستان اینجوری که مشخصه فقط برای بعضی از ورژنهای مرورگر موزیلا فایر فاکس این مشکل وجود داره و برای سایتهای خارجی هم همین مشکل هست پس خیلی غصه نخورن

محض اطلاع

پیشنهاد میکنم اگه کسی میدونه چطور یه پوپ اپ یا یه چیزی بذاریم کنار این عدد که هرکسی اون عدد رو نا عدد non میبینه . از همونجا راهنمائیش کنیم که یا مرورگر رو عوض کنه یا تنظیمات سیستمش رو که مشتریها حیرون نشن حیلی کار مفیدیییه

البته با اجازه بزرگترا

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نه فکر نکنم شدنی باشه چیزی که میگی

بالا