مشکل در شبیه ساز سیستم عامل و کمبود رم

miladebi

تازه وارد
با عرض سلام و خدا قوت . بنده یک لب تاپ دارم با مخصات ویندوز 10 سیپیو 8 هسته با 2 تا رم یک 4 گیگ و یک 2 گیگ در مجموع 6 گیگ . زمانی که ویندوز 10 رو نصب کردم ویندوز فقط از 4 گیگش استفاده کرد شکل زیر  حالا من یک شبیه ساز سیستم عامل vmware رو نصب کردم و میخوام یک سیستم عامل کالی رو روش اجرا کنم . وقتی رم اختصاصی برای کالی رو روی 2 میزارم شبیه ساز از اون 2 گیگ خود رم ویندوز که شناخته استفاده میکنه . آیا راه حلی هستش که تو شبیه ساز بشه تنظیم کرد که سیستم عامل کالی از اون 2 گیگ رمی که ویندوز استفاده نمیکنه ، بشه استفاده کرد ؟ با تشکر فراوان از شما .

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

شما کالی لینوکس رو روی مجازی ساز روی ویندوز نصب کردید.

خب وقتی شما دارید از یک واسطه برای همچین سیستم عاملی استفاده می کنید باید بدونید سیستم عامل اصلی {ویندوز } تعیین می کنه که مقدار رم مصرفی چقدر باشه و این یعنی اگر نیاز کالی رو شما بالا ببرید از باقی مانده رم نیز استفاده میشه ضمن اینکه شما ننوشته اید ویندوز شما 32 هست یا 64 بیت ، ضمن اینکه آیا گرافیک شما نیز از رم اشتراک می گیرد یا خیر ؟

البته این احتمال هست مجازی ساز vmware شما رم مجازی ساخته باشد یعنی مقادیری از رم موصوفه بر روی هارد ایجاد می شود مثل یک کش که خود ویندوز نیز همین رم مجازی را دارد چون همیشه که همه فایلها و کدها نیاز به فراخوان ندارند ولی در دسترس سریع هستند .

اگر شما قصد دارید از رم بیشتر یا مجزا برای این مجموعه استفاده کنید بهتر است سیستم عامل اصلی رو به لینوکس یا دبیان تغییر بدید تا از سمت سیستم عامل مشکلی در تقسیم رم نباشد.

موفق باشید

m0h4mm4d

کاربر عضو
تخصیص رم یک مقداریش با سیستم عامل هست ولی بیشترش با خود مین بوردتون هست . نهایتا چیپست های روی مین برد نقش فیزیکی نوشتن و خواندن و تخصیص را ایفا میکنند .

شما از کجا فهمیدید که از کدام رم استفاده میکنه ؟؟ جدیدا نصب نکردم شبیه ساز ولی احتمالا از فضاهای خالی به صورت ترکیبی استفاده میکنه اینطوری نیست که اون چیزی که روی بعضی نرم افزار ها میبینید واقعا همون طور تخصیص فیزیکی بده .

احتمال زیاد تر هم این هست که اصلا 2 گیگ را تخصیص نمیده محاسبه میکنه چقدر نیاز دارید حول و حوش همون تخصیص میده . بعید هست برای رم از هارد استفاده کنه قبلا فایل سیستم لینوکس یک درایو swap میساخت که از خود هارد استفاده میکرد ولی بحثش با رم کلا فرق داره .

از همه این ها گذشته شما به مشکل اصلیتون اشاره نکردید . سرعتتون پایین هست که این سوال را مطرح کردید ؟؟ نمیتونید نسخه لایوش را با usb استفاده کنید ؟؟

Qalekhani

قلعه‌خانی
جسارت نباشه ولی مورد اول این که پردازنده های core i7 q720 هشت هسته ای نیستند. 4 هسته دارند.

در ثانی، بهترین راه برای استفاده از حداکثر توان پردازشی سیستم عامل نصبش به صورت مستقل هست.

شما به راحتی میتونید در کنار ویندوزتون، لینوکس رو همزمان نصب کنید. مجازی سازها این قابلیت رو ندارند که سخت افزار رو جداسازی کنند.

چون سخت افزار شناسایی شده توسط مجازی ساز همون سخت افزاری هست که سیستم عامل اصلی (در این مورد ویندوز) تشخیصش داده.

بالا