مشکل در فارسی نشدن کلمات woocommerce

fahime72

تازه وارد
با سلام و روزبخیر
من آخرین نسخه افزونه های ووکامرس و ووکامرس فارسی را نصب کرده ام و از نسخه 20 قالب Be استفاده می کنم. اما متاسفانه بعضی از کلمات صفحه محصولات و سبد خرید انگلیسی هستند. در فایل های مربوط به زبان هم کلمات را فارسی کردم اما تاثیری نداشت. سایت baranmoshaver.com در منو کارگاه های آموزشی که بروید اگر هریک از کارگاه ها را انتخاب کنید در صفحه سبد خرید میبینید که کلماتی مانند Apply Coupon و Update cart انگلیسی هستند. ظاهرا تم با ووکامرس سازگاری ندارد.
از طرفی هنگامی که ووکامرس فعال است منو نیز به هم میریزد و با بالا و پایین کردن صفحه کلمات منو بدون پس زمینه نمایش داده می شوند. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

امروز اتفاقی دیدم که نسخه بروز قالب BE - 20.7.1 هستش پس اگر شما تمامی بروزرسانی ها رو انجام دادید بهتره قالب رو بروز کنید

دوم طبق برخی شواهد انگاری برخی از این آیتم ها از وکامرس به داخل قالب ها انتقال یافته چرا و به چه دلیل نمیدونم پس مطمئن بشید که با پوت قالب نسخه زبان رو بروزرسانی میکنید.

موارد فوق با بروزرسانی قالبتون درست میشه

موفق باشید

fahime72

تازه وارد
ممنون از پاسخ گوییتون اما من این قالب رو از یه سایت فارسی خریدم و تا اون سایت به روز رسانی نکنه منم نمیتونم اپدیت کنم

توی پنل ادمین پیام میده که قالب شما الگوهای قدیمی ووکامرس رو داره. نسخه ووکامرسم رو پایین اوردم و فقط وقتی نسخه 2.6 رو نصب کردم این پیام از بین رفت و مشکل کلمات انگلیسی حل شد اما به هم ریختگی هایی در تنظیمات پنل ادمین ووکامرس ایجاد شد که فک میکنم بخاطر تداخل با داده های  ووکامرس هایی بود که قبلش نصب و پاک کرده بودم. میشه راهنمایی کنید چجوری میتونم کلا ووکامرس رو حذف کنم و از اول اول نصب کنم جوری که باز اون صفحه راه اندازی سریع رو برام بیاره؟حتی توی دیتابیس  جداولش رو پاک کردم اما بازم موقع نصب برام راه اندازی سریع رو نمیاره و بعد از نصب و فعال سازی،خود به خود راه اندازی میشه. اگر راهنمایی کنید یک دنیا ممنون میشم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

اگر شما وکامرس رو حذف کرده باشید باید برگه های نصب شده رو علاوه بر تمامی فایلهای دیتابیس مرتبط رو حذف کنید .

اینجوری دوباره ساخته میشه البته وقتی شما اقدام به نصب و فعال سازی کنید

ضما می تونید تمامی این مراحل رو از قسمت وکامرس - وضعیت - ابزار انجام بدید بسیاری از موارد در این قسمت قابل تغییر حذف یا نصب مجدد هست .

قبل از هر کاری اگر اطلاعاتتون براتون مهم هست بک آپ بگیرید.

در مورد قالب متاسفانه بیشتر فروشندگان ایرانی از مبدا خرید نمی کنند بلکه از نسخ نال استفاده می کنند و منتظر هستن یکی بذاره تا همشون کپی پیست رو شروع کنند . اگر دیدید مقدار آپدیت شما با نسخ اصلی خیلی فاصله داره یا فروشنده رو تحت فشار قرار بدید یا شکایت کنید پلیس فتا یا خودتون مستقیم اقدام به خرید از مبدا کنید و یا اینکه نسخ نال استفاده کنید

موفق باشید

بالا