مشکل در فراخوانی هدر و فوتر در برگه (وردپرس)

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام دوستان ؛ خسته نباشید

من اومدم و یک page tamplate تو وردپرس درست کردم ؛ ولی هرکاری میکنم هدر و فوتر رو نمایش نمیده !

این رو هم اضافه کنم که وقتی تو سورس صفحه میرم کدهای هدر و فوتر کامل فراخونی شدن ولی تو برگه نمایش داده نمیشه

و اومدم کلا خود کدهای هدر و فوتر و گذاشتم تو برگه ای که درست کردم گذاشتم ولی اونجا هم نشون نداد

کدهای برگه :

کد:
<?php /*Template Name: About Page*/ ?><?php get_header() ?><?php get_template_part('page-template/about-page') ?><?php get_footer() ?>

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
<?php

/*Template Name: About Page*/

get_header();

get_template_part('page-template/about-page');

get_footer();?>

soltaneghalbha

کاربر عضو
خیر باز هم عمل نکرد

مشکل دقیقا همینجاست که وقتی سورس صفحه رو نگاه میکنم کدها تو اون فراخونی شدن ولی تو برگه خبری ازشون نیست

این مشکل رو هم تو صفحه 404 دارم ؛ تو اون هم هدر و فوتر فراخونی میشه ولی نمایش نمیده

caduspro

کاربر عضو
از این روش برای فراخوانی استفاده کن:

<?php/*Template Name: About Page*/get_header(); ?><?phpget_template_part( 'page-template/about', 'page' ); ?><?php get_footer(); ?>زمانی که هم سربرگ و هم پابرگ فراخوانی میشه و وسط خالیه، یعنی اینکه مربوط به فایل میانی است. حالا یا در فراخوانی مشکل وجود داره یا در کدها. برای آزمایش داخل فایل فراخوانی شده یک کد html قرار بده اگر فراخوانی شد، یعنی کدها مشکل دارند و بررسی کن تا برطرف بشوند اگر html هم فراخوانی نشد یعنی در عملیات فراخوانی مشکل وجود داره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

soltaneghalbha

کاربر عضو
نه متاسفانه

حل نشد

کدهای فایل میانی در صفحه لود میشه و به خوبی نمایش داده میشه

ولی سربرگ و پابرگ هستن که نمایش داده نمیشه

الان باز فوتر به غیر از صفحه اصلی سایت از ما بقی صفحات حذف شده ! نشون داده نمیشه

قالب رو لوکال هست ؛ هیج افزونه ای هم نصب ندارم

caduspro

کاربر عضو
اگر می تونید نمونه آنلاین بالا بیارید، یا یک فایلی بفرستید تا بررسی بشه. ایراد از فراخوانی است.

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

مشکل حل شد ! :)

و مشکل هم با توجه به راهنمایی های دوستان از فراخونی بود

من تو فوتر کدای قالب رو نذاشته بودم و کدهای قالب که مربوط به فوتر بود رو توی یک فایل دیگه ریخته بودم رو فراموش کرده بودم این فایل فراخونی کنم !

تشکر از راهنمایی های دوستان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا