مشکل در قالب املاک

vahid22v

تازه وارد
با سلام من قالب realhomes رو دانلود ونصب کردم وفایل xml را نیز درون ریزی کردم اما نمیدنم چرا برگه ها و... انگلیسی و به هم ریخته هست لطفا راهنماییم کنید.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
طبعا که انگلیسی هست و شما باید عناوین رو ویرایش کنید

اما منظور از بهم ریخته چیه. لطفا تصویر و ادرس سایت بزارید..

لطفا رو مطالعه کنید. انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ

vahid22v

تازه وارد
با سلام دوباره وممنون که پیگیر سوال من شدید لطفا راهنماییم کنید در سردر گمی مانده ام برای اینکه از قالب به صورت کامل استفاده کنم باید چه کارهایی انجام بدهم .در مورد بهم ریختگی برگه و ... هم ایا میتونه از این باشه که من هنوز به هاست انتقال ندادم و از لوکال استفاده میکنم.ممنون عکس

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

بهم ریختگی دیده نشد در عکس !

اگه مطالب یا منوها انگلیسی هستند که طبییه (اگه قالبی که نصب کردید انگلیسی هست) و قالب رو باید راستچین کنید تا بهم ریختگی ها برطرف بشه

:53:

vahid22v

تازه وارد
سلام

این قالب که تو سایت هست مگه راستچین و فارسی نشده- سوال دومم اینه که من چطور میتونم یک سایت برای املاک به صورت فارسی بسازم باید از قالب های فارسی شده که تو سایت های دیگر میفروشن بخرم یا میتونم از این قالب (real-homes-persian(PersianScript.ir)) که تو سایت برای دانلود گذاستین استفاده کنم. لطفا یک راه حل برایم نشان بدید که کم هزینه باشد.ممنون از این که وقتتون رو در اختیار من گذاشتین.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
عزیزم. قالب فارسی شده. شما زحمت بکش برو قسمت برگه ها ، عنوان برگه رو فارسی کن! اصلا سخت نیست باور کن... (4 دقیقا وقتت رو میگیره)

برای ویرایش منوی بالا از طریق فهرست ها اقدام کن. (شاید یک دقیقه)

در نهایت برو در قسمت تنظیمات وردپرس / قسمت خواندن

صفحه نخست رو روی برگه Home قرار بده. (دو دقیقه)

در کل شما 7 دقیقه زمان نیاز دارید برای این موارد

بالا