سلام من یه سایت فروشگاهی دارم قالب تازه گرفتم از کجا روی هر تب اسلایدر یه دسته جدید لود کنم
O ooffershop تازه وارد 12/11/17 #2 سلام من یه سایت فروشگاهی دارم قالب تازه گرفتم از کجا روی هر تب اسلایدر یه دسته جدید لود کنم You must be registered for see images attach
سلام من یه سایت فروشگاهی دارم قالب تازه گرفتم از کجا روی هر تب اسلایدر یه دسته جدید لود کنم You must be registered for see images attach
جاویدان کاربر عضو 12/11/17 #3 با سلام دوست عزیز اگر این عکس صفحه اصلی فروشگاه هست باید به برگه ها - فروشگاه برید داخلش از طریق ویژوال کمپوزر می تونید تمامی دسته بندی ها رو عوض کنید بروز کنید یا طوری قرار بدید که محصولات جدیدتر یا پر فروش یا ویژه نمایش داده بشن موفق باشید
با سلام دوست عزیز اگر این عکس صفحه اصلی فروشگاه هست باید به برگه ها - فروشگاه برید داخلش از طریق ویژوال کمپوزر می تونید تمامی دسته بندی ها رو عوض کنید بروز کنید یا طوری قرار بدید که محصولات جدیدتر یا پر فروش یا ویژه نمایش داده بشن موفق باشید
O ooffershop تازه وارد 13/11/17 #4 جاویدان گفت: با سلام دوست عزیز اگر این عکس صفحه اصلی فروشگاه هست باید به برگه ها - فروشگاه برید داخلش از طریق ویژوال کمپوزر می تونید تمامی دسته بندی ها رو عوض کنید بروز کنید یا طوری قرار بدید که محصولات جدیدتر یا پر فروش یا ویژه نمایش داده بشن موفق باشید کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنونم کارم راه افتاد
جاویدان گفت: با سلام دوست عزیز اگر این عکس صفحه اصلی فروشگاه هست باید به برگه ها - فروشگاه برید داخلش از طریق ویژوال کمپوزر می تونید تمامی دسته بندی ها رو عوض کنید بروز کنید یا طوری قرار بدید که محصولات جدیدتر یا پر فروش یا ویژه نمایش داده بشن موفق باشید کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنونم کارم راه افتاد