سلاممشکلی دیده نشد
لینک + اسکرین شات از مشکل بزارید
از گروه ترجمه این قالب تشکر میکنم)
ممنون از سیستمم بودهیچ مشکلی نداره!... تصویر بدید لطفا
ممنون از سیستمم بود
الان فایل قالب رو به فرمت php که می برم و در لوکال قرارش می دهم و باز می کنم روی قسمت نمایش جزئیات نمونه کار ها ( همون بعلاوه ) در بخش نمونه کارها که کلیک می کنم چیزی نمایش نمیده ... به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟
ممنون میشم اگر امتحان کنید یک فایل نمونه هم براتان در زیر ارسال کرده ام
یک سوال دیگه هم اینکه اگر بخوایم در نمایش اولیه ( اولین لود شدن سایت ) همه نمونه ها رو نمایش ندهد و یکی از دسته بندی هایی که در بالای تصاویر به صورت فیلتر قرار گرفته نمایش داده بشه امکان پذیر هست ؟ مثلا فیلتر "طراحی" فعال باشه
ممنون .. بفرماییدلطفا انلاین بیارید بالا تا بررسی صورت بگیرد
سلام ... ببخشید لینک مشکل را به صورت آنلاین فرستادم .. بررسی کردید؟ ..لطفا انلاین بیارید بالا تا بررسی صورت بگیرد
نه شما روصفحه کلیک راست کنید و view page source رو بزنید مییبیند اطلاعات هست و نمایش نمیده ( من فقط اطلاعات اضافه صفحه رو حذف کردم و فرمت رو php کردم الان اگر با اطلاعات کامل صفحه ههم بارگذاری کنم باز چیزی نمایش نمیده )شما خودتون بخش توضیحات رو از قالب حذف کردید...![]()
به این لینک برید (داخل همون اطلاعات اضافه که ذکر می کنید. جزئیات هر پروژه هست که نباید حذف میشد.
داخل همون اطلاعات اضافه که ذکر می کنید. جزئیات هر پروژه هست که نباید حذف میشد.
می گم تو لینک دوم چیزی رو حذف نکردم و همه اطلاعات و فایل ها و فولدر ها هست :46: می تونید فایلی که php کردید رو برام بفرستید ؟دوست من. شما میگید اطلاعات اضافی رو حذف کردید...
من PHP میکنم و به درستی کار میکنه.