مشکل در قالب be

amirrahimi69

کاربر عضو
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان

در راستای مشکلات قالب be به یه مشکل جدید برخورد کردم ، قالب رو روی دو تا سایت نصب کردم ، توی یکی از سایت ها وقتی روی یکی از گزینه های منو کلیک میکنم ( مثلا درباره ما ) به صورت رسپانسیو میره به قسمت درباره ما ( پایین صفحه ) اما در سایت دیگه وقتی روی گزینه منو کلیک میکنم سایت reload میشه و به اون قسمت مد نظر نمیره ، لینک منو ها رو مثل همدیگه ست . به نظر شما مشکل کجاست ؟

عکس اول سایتی که به صورت صحیح اجرا میشه

عکس دوم سایتی که مشکل داره

www.copyiran.ir

www.mjbt.ir

d3b5-logo-Copy.png
89bb-logo-Copy-Copy.png

amirrahimi69

کاربر عضو
سلام و ممنون از شما

مجدد تست بفرمایید

اول اینکه وقتی روی گزینه ها کلیک میکنم خیلی سریع به اون قسمت مربوطه میره ، درحالی که در سایت اول به صورت آرام میره

دوم اینکه در سایت اول وقتی در قسمت درباره ما هستم توی منو فقط قسمتی که درش هستم آبی میشه اما توی سایت دوم تمام قسمت ها آبیه ، توی شات مشخص کردم

fb92-logo-Copy.png

amirrahimi69

کاربر عضو
با تشکر از @ عزیز

اینقدر آزمون و خطا کردم تا فهمیدم مشکل کجا بود ، توی برگه ها > برگه صفحه نخست  یه گزینه هست که توی شات مشخص کردم ، اون گزینه رو فعال کردم درست شد .

cec6-logo-Copy-Copy.png

amirrahimi69

کاربر عضو
یه راهنمایی دیگه داشتم

این قسمتی که توی شات مشخص کردم رو چطور میشه برداشت و غیر فعال کرد ؟

cec6-logo-Copy-Copy-Copy.png

جاویدان

کاربر عضو
سلام

دوست عزیز

ببین در تنظیمات پوسته این گزینه هستش Breadcrumbs در بیشتر قالب ها این گزینه همونی که شما معلوم کردی چون چند وقتیه با بی کار نکردم الان یادم نیست اسمش چی میشه ولی تقریبا همونی که نوشتم

موفق باشید

amirrahimi69

کاربر عضو
سلام

دوست عزیز

ببین در تنظیمات پوسته این گزینه هستش Breadcrumbs در بیشتر قالب ها این گزینه همونی که شما معلوم کردی چون چند وقتیه با بی کار نکردم الان یادم نیست اسمش چی میشه ولی تقریبا همونی که نوشتم

موفق باشید
ممنون از راهنمایی خوبتون

حق با شما بود

توی شات مشخص کردم ، تیک هر دو گزینه رو فعال کردم درست شد . مرسی

0c66-logo-Copy-Copy-Copy.png

بالا