مشکل در لاگین و بازیابی گذرواژه اسکریپ کلیجا Kleeja

• نویسنده موضوع k1ng
  • تاریخ شروع

k1ng

تازه وارد
درود

من آپلود سنتر سایتم رو بر روی یک هاست دانلود ایجاد کردم (با استفاده از کلیجا)

در کنترل پنل کلیجا قسمتی وجود داشت برای هماهنگ سازی این اسکریپت با فرو ها و cms ها

برای تست و اینکه بدونم این قسمت چه گزینه هایی داره گزینه vb رو انتخاب کردم (فروم سایت بر روی یک هاست اشتراکی دیگر نصب شده و..)

ولی پس از تایید دیگه امکان لاگین یا یوزر پسورد کلیجا وجود نداره و در صورت کلیک بر روی بازیابی کلمه عبور پیام میده که برای بازیابی پسورد به فروم مراجفه کنید!

:|

عملن دسترسی من به کلیجا قطع شده و اماکن نصب دوباره هم وجود نداره (کابران،فایل ها...)

هیچ راهی برای بازگشت به حالت قبل و غیرفعال این قسمت وجود نداره؟

ممنون از راهنمایی تون

sagebnegad

کاربر عضو
درودمن آپلود سنتر سایتم رو بر روی یک هاست دانلود ایجاد کردم (با استفاده از کلیجا)

در کنترل پنل کلیجا قسمتی وجود داشت برای هماهنگ سازی این اسکریپت با فرو ها و cms ها

برای تست و اینکه بدونم این قسمت چه گزینه هایی داره گزینه vb رو انتخاب کردم (فروم سایت بر روی یک هاست اشتراکی دیگر نصب شده و..)

ولی پس از تایید دیگه امکان لاگین یا یوزر پسورد کلیجا وجود نداره و در صورت کلیک بر روی بازیابی کلمه عبور پیام میده که برای بازیابی پسورد به فروم مراجفه کنید!

عملن دسترسی من به کلیجا قطع شده و اماکن نصب دوباره هم وجود نداره (کابران،فایل ها...)

هیچ راهی برای بازگشت به حالت قبل و غیرفعال این قسمت وجود نداره؟

ممنون از راهنمایی تون
باسلام

اولا حتما در این مواقع قبل از انجام هرکاری یه بکاپ از کل سایت و بخش هایی که دارین روش کار میکنین بگیرین

دوما با مدیر سرورتون تماس بگیرین آخرین بکاپ سالمتون رو جایگزین کنه

سوما همیشه برای ست سازی حتما با یه فرد آشنا مشاوره کنین چون تجربه بمن ثابت کرده هیچ کدوم از این هماهنگ کننده های خودکار بدرد نمی خوره

چهارما بعد از لاگین شدن به فرومتون هم تست بفرمایید شاید درست شد

موفق باشید

k1ng

تازه وارد
سپاس از پاسخ تون

:)

ببینید،من فکر کردم پس از فعال کردن از من آدرس و یا تنظیمات انجمن رو میخواد و یا با استفاده از کوکی ها به سایت وصل میشه..

تنها مشکل این بود هاست دانلود و هاست سرور جدا از هم هستند بنابراین الان ارتباطی بین شون برقرار نمیشه...

راهی نیست فایل های کانفیگ کلیجا رو به صورت دستی ویرایش کنم و به حالت اول برگردونم؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما میتونید بدون حذف کردن فایل ها مجدد نصب کنید سیستم رو...

فقط دیتابیس و یوزر های عضو شده میپرن کلا...

k1ng

تازه وارد
شما میتونید بدون حذف کردن فایل ها مجدد نصب کنید سیستم رو...فقط دیتابیس و یوزر های عضو شده میپرن کلا...
سپاس

الان دوباره نصب می کنم..

فقط پیش از نصب گفتم مشاوره بگیرم شاید راهی برای بازگشت باشه..

ممنون

k1ng

تازه وارد
بافتم!!!

پیش از نصب رفتم دیتابیس رو با phpMyAdmin چک کردم

در تیبل config فیلدی هست به نام user_system که مقدار VB در اون ست شده بود

فیلد رو پاک کردم (خالی گذاشتمش) و ذخیره کردم،

درست شد!

به حالت اول برگشت

سپاس دوستان

کامیاب و پیروز باشید