مشکل در نصب اسکریپ socket mail

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

naser_847

تازه وارد
سلام دوستان

من در نصب اسکریپت socket mail به مشکل خوردم

هر کاری کردم نصب نشد اگه میشه یه نفر بیاد اموزش بده چطوری این اسکریپت رو نصب کنیم

یادم نیست که اسکریپت رو از چه سایتی دانلود کردم توی گوگل سرچ بزنی پیدا می کنید

لطفاً منو راهنمایی کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

دوست عزیز من اسکریپت رو از دانلود کردم و مشکلی در نصب نداشت حتی در لوکال با توجه به متن اروری که داره و شما فرمودی چند جا خطای برنامه نویسی داشته شاید در جایی از اسکریپت تغیرات دادید و مشکلی ایجاد شده است چون parse error معمولا زمانی که برنامه خطا از لحاط کد مشکل داشته باشه ظاهر میشه....

نکته ی دیگه این که قبل از فرآیند نصب باید دیتابیس رو ایجاد کرده باشید بعد عملیات نصب رو شروع کنید...

پیروز و شاد باشید...

naser_847

تازه وارد
اسکریپت رو از همون سایتی که شما دانلود کردی دانلود کردم مشکلش اینه که در برنامه نویسی بیشتر فایل های این اسکریپت خط اول کامل نوشته نشده

خط اول بیشتر فایل ها این نوشته شده

کد:
<?
در صورتی که باید اینو بنویسند

کد:
<?php
لطفاً منو راهنمایی کنید

naser_847

تازه وارد
جناب اقای مدیر انجمن جوملا لطفاً کمکم کنید تا این مشکل رو بر طرف کنم

من منتظر راهنمایی شما و بقعیه دوستان هستم

naser_847

تازه وارد
سلام

یه چیزی می گم یه وقت کسی ناراحت نشه

البته حقیقت تلخه

من تا حالا در انجمن های مختلف مشکلمو مطرح کردم ولی هنوز که هنوز به هیچ جوابی نرسیدم و مشکلم برطرف نشده

من فکر می کنم وقتی کسی در یه انجمن مشکلشو مطرح می کنه دیگران علاقه ای به کمک کردن به این شخص که مشکلش حل بشه ندارند

البته علاقه پیدا می کنند که حرف پول وسط باشه باید فراموش نکنیم که اینجا کشور ایرانه و هنوز خیلی از فرهنگ ها جا نیافتاده

خب اگه کسی توی این انجمن هست که با گرفتن پول مشکل منو حل کنه بگه

پیام خصوصی بهم بدید بگید که هزینش چه قدر میشه تقدیم کنم تا مشکلم حل بشه

naser_847

تازه وارد
من حاضرم به کسی که بتونه مشکل منو حل کنه پول بدم هر کسی می تونه مشکل منو حل کنه پیام خصوصی بده هزینشو بگه چه قدر میشه

mahdiali35

کاربر عضو
درود...عید همگی مبارک

دوست عزیز مطمئنا این جوری نیست که هر کار ساده ای آدم بخاد پول بگیره که اگه این جوری باشه هیچ انجمنی آموزشی مثل همین پرشین اسکریپت پا نمیگیره....

من هم مسافرت هستم وگرنه خیلی زودتر از اینها جواب شما رو میدادم.....از این بابت عذرخواهی میکنم...

در مورد سوال شما....( البته اگه حل نشده )

من این اسکریپت رو بدون ابن که در کدهای اون تغییراتی بدم نصب کردم و بدون هیچ خطایی...

شما این اسکریپت رو بدون تغییر در کدها و با آخرین نسخه ی وب سرور خودتون امتحان کنید...پیشنهاد من xampp هست...

این دو تا کار رو انجام بدید و نتیجه رو همین جا اعلام کنید...

پیروز و شاد باشید...

naser_847

تازه وارد
با عرض سلام خدمت مدیر جوملا و بقعیه دوستان

یه سوال داشتم مدیر جوملا

شما گفته بودین که این اسکریپتو رو نصب کردین و هیچ مشکلی هم نداشته آیا شما این اسکریپت رو روی لوکال هاست هم نصب کردین؟

از چه برنامه ای استفاده می کردین؟

naser_847

تازه وارد
اسکریپتو نصب کردم دیتابیس هم ساخته شد

حالا یه مشکل دیگه:

قسمت مدیریت به خوبی کار می کنه

ولی صفحه ی اول منظورم همون قسمت کاربری هست کار نمی کنه

یعنی وقتی ادرسو وارد می کنی و اکی می کنی هیچ چیزی نمیاد فقط یه صفحه سفید میاد مشکل کجاست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

naser_847

تازه وارد
سلام

من وقتي اين اسکريپتو نصب کردم ارور پايين رو مي داد

download.php

در خط 36 کد پايين قرار داشت

کد:
if (!$INSTALLER) include($inc_config_path."storage-cfg.php");
داخل پوشه inc-config دو فايل به اسم inc-config.php و storage-cfg.php وجود داره

من از روي کنجکاوي اسم اين دو فايل رو تغيير دادم و ادرس قسمت کاربري رو در مرورگرم وارد کردم که اروري نشون نداد فقط يه صفحه سفيد ميومد

قسمت مديريت به خوبي کار مي کرد

لطفا منو راهنمایی کنید

kasraa

کاربر عضو
سلام

با اجازه ی همشهری

دوست عزیز naser-847 واقیتش من تاپیک رو دیده بودم ولی با اون پستی که دادی که نمیدونم فقط برای پول کمک میکنید و .... دلسردم کرد که جواب ندادم

بهتر بود یه کم در انجمن میگشتی تا میدیدی که از کمک های کوچیک تا خیلی بزرگ بچه ها صادقانه در حد توانشون کمک میکنن

بگذریم

ببین این اسکریپتی که از توی سایت دانلود کردی نسخه 3 سال پیشه برو نسخه جدیدشو دانلود کن

بعد اینکه توی لوکال اینجور اسکریپت ها که کارشون برای ارسال ایمیل و .... هست به یه سری تنظیماتی احتیاج داره مثل pop3 که توی لوکال نداره

بهتره روی هاست نصب کنی که میبینی هیچ مشکلی نداره

من سیستم inoub رو که بهترین سیستم ایمیل دهی هستش رو نشد روی لوکال تست کرد چون تنظیمات لوکال محدوده

اون خط کدیرو هم که پاک کردی باعث شده صفحه سفید بیاد چون برای اجرای کدها اون هم لازمه

شما روی هاست نصب کن میبینی که مشکلی نداره

موفق باشی

naser_847

تازه وارد
سلام

من یه عذر خواهی به دوستان بدهکارم بابت اون حرفایی که زدم

راستش من ماه ها هست که گرفتار این مشکل هستم و هنوز مشکلم به طور صد در صد برطرف نشده

در چندین انجمن مشکلمو مطرح کردم ولی هنوز که هنوزه به جوابی نرسیدم تا این که اومدم به این انجمن و مشکلمو مطرح کردم با جواب اقای مدیر انجمن جوملا روبرو شدم که گفته بودن این اسکریپتو روی لوکال و هاست نصب کردند و مشکلی نداشته

اقای kasraa من همه ی تنظیمات لازم از جمله pop3 و ... انجام دادم بابت این خیالتون راحت ، همین طور من نگفته بودم که کدی را حذف کردم فقط گفتم توی پوشه inc-config نام این دو فایل inc-config.php و storage-cfg.php رو جابه جا کردم

این اسکریپت روی لوکال نصب میشه و کار هم می کنه چون یکی از همشهری های من اینو نصب کرده بود روی لوکال ولی طرز نصب کردنشو به من یاد نداد

کلام روز می گه "چیزی را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد"

اما من بی دقتی کردم و چیزی را بر زبان اوردم که از ارزش من کاسته

بابت اون حرفا پوزش

لطفاً منو راهنمایی کنید

kasraa

کاربر عضو
سلام

ببین عزیز مهم نیست زیاد چون خیلی با این چیزا روبرو میشیم

در مورد این اسکریپت هم که وقتی دوستمون mahdiali35 میگه بدون مشکل نصب شده مطمعن باش اسکریپت مشکلی نداره

در ضمن این رو هم بگم این اسکریپت روی xampp از بقیه مجازی سازها درست تر کار میکنه

موفق باشی

naser_847

تازه وارد
سلام

برنامه xampp رو نصب کردم ولي باز هم به مشکل خوردم

حالا که اسکريپتو با برنامه xampp مي خوام نصب کنم در مرحله اخر نصب اسکريپت که روي finish کليک مي کنم ارور پايين رو مي ده

download.php

مدير انجمن جوملا از مسافرت بر نگشتي؟

اميد من به شما و بقعيه دوستان هست اگه ميشه يه نفر بياد اين اسکريپت رو روي لوکال نصب کنه من ديگه خسته شدم

راستی تا یادم نرفته بگم که هر اسکریپتی که با برنامه xampp نصب می کنم در پایان که می خوام وارد صفحه کاربری یا مدیریت شوم با هزاران خطا مواجه می شوم انگار که برنامه mysql خاموشه در حالی که روشنه

استادان گرامی من التماس می کنم که کمکم کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
با عرض درود و خسته نباشید خدمت شما.....

من فک کردم شما نصب کردی تموم شد رفت.... :D

در مورد اون ارور ها و اینکه میفرمایید در همه ی اسکریپت ها به مشکل برمیخورید باید بگم که احتمالا مشکل در xampp شماست یا چیز دیگه که من نمیدونم چیه.... :)

بعضی مواقع mysql , apache به درستی اجرا نمیشند برا همین xampp رو باید از فایل xampp_start.exe اجرا کنید برای این که مطمئن بشید به درستی کار میکنه و اجرا شده فایل xampp-portcheck.exe رو اجرا کنید تا پورت های باز و بستهع ی سیستم شما رو نمایش بده و.....

پیروز و شاد باشید...

naser_847

تازه وارد
متوجه شدم که برنامه xampp با اسکریپت جوملا مشکل داره

خب من برای رفع مشکل پایین چی کار کنم

download.php

در ضمن شما نگفتید که این اسکریپتو با چه نرم افزاری روی لوکال نصب کردین مدیر انجمن جوملا

لطفاً کمکم کنید

kasraa

کاربر عضو
سلام

یک بار روی هاستت تست کن بدون مشکل نصب میشه من خودم قبلا نصب کردم و بدون مشکل نصب شده

نسخه xampp که داری فک کنم آخرین نسخه نباشه یه بروزرسانی کن ( مخصوصا mysql ) بعد دوباره نصب کن

در ضمن اسکریپت های خیلی بهتر از این هم هستش که خیلی خیلی از این بهترن مثل inoub web mail و .........

موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

naser_847

تازه وارد
من از xampp-win32-1.7.7-VC9-installer که فکر کنم اخرین ورژنه

در ضمن هر چی در مورد اسکریپت inoub web mail سرچ زدم چیزی نیافتم

خب نمیشه بگید برای حل اون ارور ها باید چی کار کنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

naser_847

تازه وارد
چرا کسی حاضر نیست کمکم کنه

اقای mahdiali35 با این که این اسکریپت رو روی لوکال نصب کردن حاضر نیستند به من کمک کنند علتشو نمی دونم

الهی به امید تو نه به امید خلق روزگار

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا