مشکل در نصب درگاه بانک ملت

mohsenabavi

تازه وارد
من درگاه بانک ملت برای ووکامرس فازسی رو خریداری کردم اما پیام خطا می ده که :

Call-time pass-by-reference has been removed in \wwwroot\wp-content\plugins\mellat-woocommerce\index.php on line 46

در ضمن از دستور

allow_call_time_pass_reference

هم استفاده کردم نتیجه ای نداد خواهش می کنم کمک کنید

EhsaanDev

کاربر عضو
متاسفانه نویسنده افزونه ملت از سر دل سیری و تقلید از یک افزونه نامعتبر این افزونه را نوشته*اند. به زودی بروزرسانی خواهد شد.

Hatefi

کاربر عضو
فروشگاهی رو راه اندازی کردم البته با طراحی قالب خودم

فقط مشکل افزونه ملت رو دارم

zegersot

کاربر عضو
من درگاه بانک ملت برای ووکامرس فازسی رو خریداری کردم اما پیام خطا می ده که :Call-time pass-by-reference has been removed in \wwwroot\wp-content\plugins\mellat-woocommerce\index.php on line 46

در ضمن از دستور

هم استفاده کردم نتیجه ای نداد خواهش می کنم کمک کنید
ببنید مشکل از ورژن php سرورتونه

باید از 5.3.0 بالا تر باشه

ایمیل بنده رو که دارید مشخصات هاستتونو ارسال کنید بررسی کنم + مشخصات ورود به وردپرس

zegersot

کاربر عضو
فروشگاهی رو راه اندازی کردم البته با طراحی قالب خودمفقط مشکل افزونه ملت رو دارم

مشکل شما بخاطر افزونس یا درگاه نگرفتین ؟! لطفا کامل بگید که سئو تفاهم نشه دوست عزیز

Hatefi

کاربر عضو
مشکل شما بخاطر افزونس یا درگاه نگرفتین ؟! لطفا کامل بگید که سئو تفاهم نشه دوست عزیز
بله حرفتون صحیح

دوستان سوتفاهم نشه افزونه سالمه من مشکل ip سرور رو دارم که هنوز توسط بانک عزیز عوض نشده

alin30

تازه وارد
با سلام خدمت دوستان عزیز

من ووکامرس فارسی رو با افزونه ریال و درگاه بانک ملت روی لوکال هاست نصب کردم ورد پرس من ورژن 3.5.2 که آخرین وردپرس فارسی هست استفاده میکنم و برنامه زمپ من ورژن 3.2.1 هستش ولی موقع فعال سازی افزونه درگاه بانک ملت این ارور رو میده

Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in C:\xampp\htdocs\wp\wp-content\plugins\mellat-woocommerce\index.php on line 46

میخواستم بدونم مشکل از کجاست و چطور باید رفعش کرد

اگه دوستان به صورت ساده و خط به خط بگن بسیار ممنون میشم

:53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در ابتدا روی لوکال هاست تست نکنید افزونه رو چون درگاه در لوکال کار نمیکنه

کافیه یک فایل به نام php.ini در هاست خود در پوشه public_html ایجاد کنید و عبارت زیر رو درش بنویسید

کد:

amirkashani

کاربر عضو
سلام محمد جان من کاری که گفته بودی رو انجام دادم اما باز هم نشد این ارور رو میده میشه بررسی بفرمایید

Fatal error: Cannot redeclare timestamp_to_iso8601()

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این مربوط به تنظیمات سرور شماست. به مدیر سرور اطلاع بدید

m-sh

تازه وارد
سلام به همگی

ممنون از راهنماییهاتون

رو لوکال پوشه ی public_html رو نمیشه پیدا کرد؟ منم روی xamp کار می کنم اما این پوشه رو پیدا نکردم.

reza_mousa

تازه وارد
اقا من مشکل در نصب افزونه دارم وقتی نصب می کنم به خوبی نصب میشه اما وقتی می خوام فعال سازی کنم میگه به خاطر مشکل جدی افزونه غیر فعال شد؟!!!

- - - Updated - - -

اقا من مشکل در نصب افزونه دارم وقتی نصب می کنم به خوبی نصب میشه اما وقتی می خوام فعال سازی کنم میگه به خاطر مشکل جدی افزونه غیر فعال شد؟!!!
من افزونه زرین پال رو غیر فعال کردم درست شد اما چطور میشه هردو با هم فعال بود؟ و خطای 904 نده؟!

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
سلام به همگی ممنون از راهنماییهاتون

رو لوکال پوشه ی public_html رو نمیشه پیدا کرد؟ منم روی xamp کار می کنم اما این پوشه رو پیدا نکردم.
پوشه htdocs هستش

- - - Updated - - -

اقا من مشکل در نصب افزونه دارم وقتی نصب می کنم به خوبی نصب میشه اما وقتی می خوام فعال سازی کنم میگه به خاطر مشکل جدی افزونه غیر فعال شد؟!!!- - - Updated - - -

من افزونه زرین پال رو غیر فعال کردم درست شد اما چطور میشه هردو با هم فعال بود؟ و خطای 904 نده؟!
پرسشتون رو در یک تایپیک جداگانه مطرح کنید

بالا