مشکل در نصب ووکامرس

waterlily

تازه وارد
ضمن عرض سلام میخوام ووکامرس را نصب کنم اما وقتی گزینه ی فعال کردن را می زنم با این مشکل مواجه می شم خیلی جستجو کردم اما جوابی پیدا نکردم لطف کنید راهنمایی کنید آیا به هاستم که لوکاله مربوط میشه Fatal error: Call to undefined function wp_using_ext_object_cache() in /var/www/wordpress/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-product-functions.php on line 82

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
دوست عزیز شما باید از xampp استفاده کنید. اینم لینک دانلودش

کد:
http://downloads.sourceforge.net/project/xampp/XAMPP%20Windows/1.8.3/xampp-win32-1.8.3-4-VC11-installer.exe

ninja506

تازه وارد
من هم هاست لوکال دارم . از xampp هم استفاده می کنم ولی موقع نصب افزونه ووکامرس این ارور رو میده :

Warning: POST Content-Length of 8784087 bytes exceeds the limit of 8388608 bytes in Unknown on line 0

البته این زمانی هست که از طریق خود وردپرس می خوام نصبش کنم .

ولی وقتی که دستی باز می کنم و می خوام فعالش کنم همون ارور پست اول رو می ده

Fatal error: Call to undefined function wp_using_ext_object_cache() in D:\xampp\htdocs\wp\wp-content\plugins\woocommerce\includes\wc-product-functions.php on line 82

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
مشکل از xamp هست برای من هم همینطوره . ربطی به ووکامرس نداره و اکثر افزونه هایی که یه کوچولو حجیم هستن رو بخوای مستقیم از مخزن بگیری همین ارور رو میده .

به احتمال زیاد داخل php.ini باید دستکاری بشه تا ظرفیتش بره بالا .

arianonline

تازه وارد
منم دقیقاً به همین مشکل برخوردم الان

نمیوتم پلاگین ووکامرس رو فعال کنم

این ارور رو میده :

Fatal error: Call to undefined function wp_using_ext_object_cache() in /var/www/vhosts/tarrahan-sabz.com/httpdocs/shop/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-product-functions.php on line 82

چیکارش باید کرد ؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
باید ووکامو از مخزن دانلود کنی و آن زیپ کنی بعدش پوشه اش رو کپی کنی تو پوشه پلاگینهای وردپرست .

حالا از داخل مدیریت وردپرس و افزونه ها فعالش کنی.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
احتمال اینکه وردپرس شما نسخه پایین باشه هم وجود داره

بالا