یعنی پوشه install داخل اسکریپت شما وجود نداره ؟سلام
اسکریپت رو از همین سایت دانلود کردم
اما وقتی برای نصب کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و install توی آدرس تکرار میش
چرا وجود دارهیعنی پوشه install داخل اسکریپت شما وجود نداره ؟
فایل با پسوند php بودسلام دوست عزیز
فایل configoration.php.new را به configoration.php تغییر نام بدید
و
بعد از ادرس سایت یا دایرکتوریتون install/install.php بزارید تا به صفحه نصب ارجا داده بشید.
مثال : mysite.com/install/install.php
توی سورسی که من بهتون دادم، فایل configuration.php.new وجود داره. طبق این آموزش پیش برید، صددرصد جواب میده:فایل با پسوند php بود
درست نشد با این روش
سلام دوست عزیز اسکریپت whmcs اینجا خیلی قدیمی است الان نسخه ی 6 آمده به ایمیلم پیام بدید براتون نصب کنمسلام
اسکریپت رو از همین سایت دانلود کردم
اما وقتی برای نصب کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و install توی آدرس تکرار میشه
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
مشکل چیه؟
ممنون
توی یه هاست دیگه هم تست کردمتوی سورسی که من بهتون دادم، فایل configuration.php.new وجود داره. طبق این آموزش پیش برید، صددرصد جواب میده:لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
توی یه هاست دیگه هم تست کردم
دقیقا عین همون وقتی کلیک میکنم برای شروع نصب
همچین چیزی پیش میاد و همیطور ادامه پیدا میکنه
اوالا اسکریپت هیچ مشکلی نداره. همین الان بنده روی دو سایت دارم ازش استفاده میکنم و کاملا سالمه. بیشتر از 18 ماهه.دوست عزیز این اسکریپت مشکل داره چقدر باید بگم نسخه ی 6 آمده
منم همینو موندم چیز خاصی نیست اما نمیشهشما یه جای کار داری اشتباه میکنی. طبق اون آموزش انجام بدید باید نصب شه. چیز خاصی نیست واقعا
دتنلود نمیشه برام من ارسال کنید تا برسی کنم آموزش بدممنم همینو موندم چیز خاصی نیست اما نمیشه
از اینجا دانلود کردم
اخه از هرجا دانلود کردم مشکل داشت این اخری بود
شما یه تست میتونی انجام بدی؟
موردی نداره. پ.خ کنید در خدمت هستم. فقط ممکنه شب انجام بدم. چون میرم بیرون تا غروب نیستممنم همینو موندم چیز خاصی نیست اما نمیشه
از اینجا دانلود کردم
اخه از هرجا دانلود کردم مشکل داشت این اخری بود
شما یه تست میتونی انجام بدی؟