مشکل در هزینه پست

mohsdg

تازه وارد
سلام

دوستان من پوسته مدیا سنتر رو فعال کردم بعد طبق آموزش خواستم بر اساس وزن هزینه رو محاسبه کنه که دیدم اصلا برگه مناطق حمل و نقل وجود نداره  :45:

هر کاری هم کردم نیومد

حالا اصلا از خیر این گزینه گذشتم ، میخام برای کل سفارش ای که یه نفر میده یه هزینه ثابت (مثلا 6000 تومن توی فاکتور بزنه ) ولی موفق به این کارم نشدم :/

ممکنه دوستان به صورت تصویری بگن باید چیکار کنم برا هزینه ثابت ارسال پست برای هرچند تا سفارش یه مشتری 

اگر نیازه اطلاعت هاست رو هم ارسال کنم برای مدیران

خیلی ممنون

.امیر

کاربر عضو
از قسمت پیکربندی ووکامرس تب حمل نقل رو فعال کنید سپس قسمت نرخ ثابت رو فعال و نرخ دلخواه رو وارد کنید.

tohi20

کاربر عضو
افزونه هزینه حمل ونقل اتوماتیک رو نصب کنین بعد اونجا درصد یا قیمت مشخص رو وارد کنید

.امیر

کاربر عضو
برای من پس از نصب افزونه برگه مناطق حمل و نقل به نمایش در نمباد لطفا بگید جیکار کنم؟
شما رو لوکال تست گرفتی ؟ رو هاست تست بگیر دوست من 99 درصد مشکلی نداره و چنانچه مشکلی داشت آدرس بزار تا بررسی کنیم و حل بشه

persianscript2023

تازه وارد
شما رو لوکال تست گرفتی ؟ رو هاست تست بگیر دوست من 99 درصد مشکلی نداره و چنانچه مشکلی داشت آدرس بزار تا بررسی کنیم و حل بشه
ممنون

ولی در آموزش ویدیویی سایت دیدم که گزینه ای به نام مناطق حمل و نقل بود که برای من به نمای در نیومده! یعنی اگه از لوکال ببرم به هاست این گزینه میاد؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا