مشکل در هنگام استفاده از سیستم پرداخت در هنگام دریافت

• نویسنده موضوع timdp
  • تاریخ شروع

timdp

تازه وارد
سلام. من یه مقدار تازه کارم :78: ووکامرس رو نصب کردم و برای روش پرداخت پرداخت در هنگام دریافت محصول رو انتخاب کردم ولی موقع خرید پیغام میده که

"متاسفانه به نظر می رسد در حال حاضر هیچ روش پرداختی برای استان شما موجود نمی باشد. در صورتیکه نیاز به کمک دارید با ما تماس بگیرید."

• اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید که من باید چیکار کنم. مرسی

fido

تازه وارد
سلام. من یه مقدار تازه کارم :78: ووکامرس رو نصب کردم و برای روش پرداخت پرداخت در هنگام دریافت محصول رو انتخاب کردم ولی موقع خرید پیغام میده که "متاسفانه به نظر می رسد در حال حاضر هیچ روش پرداختی برای استان شما موجود نمی باشد. در صورتیکه نیاز به کمک دارید با ما تماس بگیرید."

• اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید که من باید چیکار کنم. مرسی
من هم این مشکل رو دارم کســــــــــــــــــــــــــــــــــــی هست راهنمایی کنه !!!! ؟؟؟؟

poiulkjh

تازه وارد
سلام من هم این مشکل رو دارم کسی نیست واقعا جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما تنظیمات سیستم رو دستکاری کردید...

در غیر اینصورت تنظیمات پرداخت در هنگام تحویل رو انجام بدید ... و استان های کشور رو تیک و فعال سازی کنید

ArmanBM

تازه وارد
منم این مشکل رو داشتم و حل شد.

مشکل من این بود که تو بخش "فعال کردن روش های ارسال" که زیر مجموعه تنظیمات تحویل در محل هست، یک سری چیزا رو نوشته بودم. با پاک کردن اونا مشکلم حل شد.

در حقیقت من فقط تحویل محلی رو فعال کرده بودم در حالی که در روش های خرید فقط مقدار ثابت فعال بود.

بالا