مشکل در ورود به سایت (باز نشدن صفحه ورود)

lp5700

تازه وارد
سلام 

دوستان عزیز کسی میتونه کمک کنه منو ممنون میشم 

نمیدونم چرا صفحه ورود سایتم باز نمیشه 

www.shop-nbapersia.ir

جاویدان

کاربر عضو
سلام دوست عزیز

کاملا مشخصه برای چی نمیتونی وارد بشی به علت سنگین بودن و خرابی قالب و افزونه هاست . چون برداشتی یک افزونه نصب کردی که ورودی سایت رو ارجاع می ده احتمالا یوزر پرو یا مشابه اون فقط یه راه داری اونم ورود از هاست و  حذف موقت افزونه ضمنا شما وقتی داری منو میسازی یا برگه تولید  می کنی باید برای برگه های مثل ورود و یا خرید یا برگه های اصلی فقط 1 نمونه بسازی این قالب شما از هر فهرستی چند نمونه مختلف داره نمایش میده ضمنا اون برگه های نمونه و مشابه اون رو حذف کن وقتی یه قالب رو می خوای درون ریزی کنی باید سایت تازه وخالی باشه نه دارای محتوا بعد جای اون محتوای درون ریزی شده رو با مطالب خودت عوض کنی ضمنا قالبت کلا ایراد داره از همینجا چند نمونه قالب درست درمون انتخاب کن بریز تست بگیر و فعال کن

موفق باشی

lp5700

تازه وارد
سلام دوست عزیز

کاملا مشخصه برای چی نمیتونی وارد بشی به علت سنگین بودن و خرابی قالب و افزونه هاست . چون برداشتی یک افزونه نصب کردی که ورودی سایت رو ارجاع می ده احتمالا یوزر پرو یا مشابه اون فقط یه راه داری اونم ورود از هاست و  حذف موقت افزونه ضمنا شما وقتی داری منو میسازی یا برگه تولید  می کنی باید برای برگه های مثل ورود و یا خرید یا برگه های اصلی فقط 1 نمونه بسازی این قالب شما از هر فهرستی چند نمونه مختلف داره نمایش میده ضمنا اون برگه های نمونه و مشابه اون رو حذف کن وقتی یه قالب رو می خوای درون ریزی کنی باید سایت تازه وخالی باشه نه دارای محتوا بعد جای اون محتوای درون ریزی شده رو با مطالب خودت عوض کنی ضمنا قالبت کلا ایراد داره از همینجا چند نمونه قالب درست درمون انتخاب کن بریز تست بگیر و فعال کن

موفق باشی
من یه بار تمام افزونه هامو پاک کردم نشد فایل قالبمم پاک کردم نشد  :46:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

نشد نداریم شما کافیه وارد صفحه قالب وردپرس بشید اگر دسترس نمیده فقط تم 2015  وردپرس رو آپلود کنید. بعد تمام افزونه هایی رو که دانلود کردید اول بک آپ بگیرید بعد دونه دونه حذف کنید، منظور از حذف پاک کردن از هاست نیست باید از صفحه افزونه وردپرس پاک بشن تا دیتابیسشون هم حذف بشه .از افزونه های امنیتی اگر استفاده می کنید فقط از مخزن وردپرس دانلود کنید درسته بیشترشون پرو دارند ولی رایگانشون هم کاملا جواب میده فارسی هم نباشه مهم نیست مهم سالم بودن لینکه زبان فارسی رو هم از مخزن های فارسی تو افزونه بذار. اگر خیلی سختته می خوای دسترس هاست رو پ خ کن برات نگاه کنم .

دوستانی که یکم تجربه وردپرسشون کمه اگر می خواید هاستتون خلوت باشه هر قالبی رو حذف می کنید 2015 رو بذارید بمونه این رو بخاطر تجربه های قبلی خودم و دوستان وردپرسی بهتون میگم .

موفق باشید

بالا