مشکل در کامپوننت RsMail جوملا

arashmmm1414

کاربر عضو
سلام به هنگام ارسال یه خبرنامه در RsMail جوملا یه قسمت هست با عنوان افزودن برچسب که میشه لینکی از خبرهای موجود در سایت رو جهت ارسال به خبرنامه اضافه کرد ... که به این صورت [articletitle:81] نمایش داده میشه ،، ولی موقعی که در ایمیل گیرنده خبرنامه دریافت میشه هیچ لینکی نداره و فقط عنوان خبر نمایش داده میشه ! مشکل از کجاست ؟!!!

mahdiali35

کاربر عضو
سلام به هنگام ارسال یه خبرنامه در RsMail جوملا یه قسمت هست با عنوان افزودن برچسب که میشه لینکی از خبرهای موجود در سایت رو جهت ارسال به خبرنامه اضافه کرد ... که به این صورت [articletitle:81] نمایش داده میشه ،، ولی موقعی که در ایمیل گیرنده خبرنامه دریافت میشه هیچ لینکی نداره و فقط عنوان خبر نمایش داده میشه ! مشکل از کجاست ؟!!!
دوست عزیز مطمئنید short code رو درست وارد میکنید ؟ یعنی خودشون توضیح دادن که کدش این هست ؟

شاید به این صورت باشه ؟ {articletitle:81}

یا وسطش space داشته باشه ... یا ...

چون این کامپوننت خاص هست نمیتونم نصب کنم و خودم تست کنم ...

شاد باشید

arashmmm1414

کاربر عضو
دوست عزیز مطمئنید short code رو درست وارد میکنید ؟ یعنی خودشون توضیح دادن که کدش این هست ؟شاید به این صورت باشه ؟ {articletitle:81}

یا وسطش space داشته باشه ... یا ...

چون این کامپوننت خاص هست نمیتونم نصب کنم و خودم تست کنم ...

شاد باشید
ضمن تشکر

در قسمت ارسال ایمیل یه قسمت هست برچسب ها با آیکون +سبز رنگ که روش کلیک می کنم و به لیست از مطالب موجود در سایت دسترسی پیدا می کنم که وقتی روی یه مطلب کلیک می کنم به صورت اتومات این کد رو صفحه میاد...

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

mahdiali35

کاربر عضو
درود

اگر مایل هستید دسترسی بدید تا ببرسی کنم ...

چون بنده تا الان با همچین چزی مواجه نبودم !

شاد باشید

HamedR

کاربر عضو
لطفا یکی کمک کنه این مشکل هنوز حل نشده ...
یه چند ساعتی صبر کن مهدی (مدیر جوملا) بیاد. کارتون رو راه میندازه .

اگه اون نتونست به سایت ها پشتیبان جوملا فارسی مراجعه کنید . اونجا دیگه حتما جواب میگیرید.

arashmmm1414

کاربر عضو
یه چند ساعتی صبر کن مهدی (مدیر جوملا) بیاد. کارتون رو راه میندازه .اگه اون نتونست به سایت ها پشتیبان جوملا فارسی مراجعه کنید . اونجا دیگه حتما جواب میگیرید.
اتفاقا جالب اینجاست که من فقط تو پرشین اسکریپت تا حالا تونستم جواب های جوملا رو بگیرم

انجمن های جوملا معلوم نیست چیکار می کنن ؟!!

mahdiali35

کاربر عضو
واسه اینکه مشکل شما رو تو سایتتون بررسی کنم باید چند تا سوال ازتون بپرسم در مورد نحوه ی کارکرد این کامپوننت ... تو یاهو قرار بود صحبت کنیم که من نتونستم بیام و نشد ... ok میکنم براتون ...

شاد باشید

بالا