مشکل در کد نویسی قالب

farhadkxy

تازه وارد
سلام خسته نباشید ببخشید سوالم رو اینجا مطرح کردم.
من یک قالب فریر استفاده می کنم فروشگاهی که یک سری از کد نویسی های این قالب رو پاک کردم و قالب اصلی را هم ندارم ونمیدونم کجا رو پاک کردم و مشکل هم این هست که بعد از خرید تمام اطلاعات ثبت میشه فقط دو تا گزینه از اطلاعات خریدار ثبت نمیشه ممنون میشم یکی برام کد نویسی رو درست کنه.. تو عکس ضمیمه مشخص کردم کدوم قسمت ثبت نمیشه فایل های که باید ویرایش بشه در قالب هم ضمیمه کردم .

k29vko295b3gl4vzg.jpg
 ​

Goback

کاربر عضو
سلام،

پیر بشی

کل ادمینو گذاشتی که.

این صفحه ای که این پیغامونشون میده،URLش چیه

کدوم فایلو ادیت کردی

Goback

کاربر عضو
دهکده نداشتیم تو این فریر تا جایی که یادمه

خودت اضافه کردی؟

Goback

کاربر عضو
به این نتیجه رسیدم پلاگین پرداختتو بذار تا بررسی شه.

اگر ثبت نمیشه ،یعنی وقت برگشت از بانک هست پس مربوط به پرداخت میشه.

و اینکه قبلا ثبت میشده؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
@ ، احتمالا فیلد تازه معرفی کردن (به جدول) ، چون قبل از خرید گرفته میشه در صفحه اصلی ...

farhadkxy

تازه وارد
سلام و ممنون از هر دو عزیز  :53:

من دقیقا نمیدونم کدوم فایل ها رو ادیت کردم ولی فکر می کنم پوشه back فایل های cards.php و payments.php بود 

من قالب رو خریدم همین نام دهکده و مشخصات دیگه را داشت . من فقط گرافیک قالب رو تغییر دادم. فایل اصلی قالب هم پاک کردم نداره اینم از CPANEL گرفتم به طرفی که خریدم گفتم دوباره لینک بده دانلود کنم میگه هزینه داره میگم برام ویرایش کن میگه هزینه داره ...

این اطلاعات بعد از ثبت شدن قبل از درگاه پر میشه بعد از درگاه هم اگه خرید کنسل بشه اطلاعات پر شده توسط مشتری دو تای اول ایمیل و تلفن ثبت میشه ولی دوتای دیگه ثبت نمیشه بعد از خرید موفق هم همین طور

اینم آدرس وب: www.gembox.tehran-clash.ir

Goback

کاربر عضو
بهتره دسترسی بدی یکی برات بررسی کنه،دیباگ کنه

بالا